kto ma mala kotke do oddania w warszawie?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 05, 2003 21:02 DWIE KOTKI I JEDEN KOTEK

2 z nich do oddania. maja co prawda 2 miesiace, ale sa juz naprawde samodzielne, z kuwety korzystaja juz od kilku tygodni, z jedzeniem oczywiscie tez nie ma zadnych problemow :). sa bardzo radosne i sliczniutkie. kontakt : mlodyblues@poczta.onet.pl lub numer tel. 671 17 61. pozdrawiam!

galadhil

Od: Nie paź 05, 2003 20:50

Post » Nie paź 05, 2003 21:07

eve69 pisze:a w jaki sposob planuje sie ciaze u kota? :evil: i dlaczego jesli kicia zaszla w ciaze nie wykonano jej sterylki aborcyjnej, ktora na pewno jest o niebo lepsza niz usypianie 8tyg kociat?

nie wiem to nie moje koty

mroofka

Od: Nie paź 05, 2003 9:36

Post » Nie paź 05, 2003 21:19

migaja pisze:
LimLim pisze:Ta kicia od p.Danusi może by się nadawała, tylko ona trochę nieśmiała, ale pieszczona szybko zrobiłaby się przytulasta :D

kicia jest juz calkiem zdrowa? nadaje sie dla kocich laikow? p. danusia odda kota dwojce mlodych ludzi? nie zaszkodzi jej samotnosc przez 8h dziennie?

To wszystko już od nich zależy. Jeśli zechcą się z forum kontaktować lub z kimś z nas, gdyby czegoś potrzebowali i chcieli rady, to pewnie - niech dzwonią. Kicia już jest zdrowa :D
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Nie paź 05, 2003 21:22

migaja,
napisałam na pw o mojej koteczce
sqter & świrek & hienka & ufik

ObrazekObrazek

sqter

Od: Sob sie 09, 2003 23:36

Post » Pon paź 06, 2003 7:51

Tak to jest jak się nie ma dostępu do netu w weekend. Tyle możliwości przechodzi koło nosa :(
Ja mam do oddania trzy trzymiesięczne panienki
http://miau.pl/upload/IM000481.jpg biało-srebrno-rudą
http://miau.pl/upload/IM000486.jpg brązową pręgowaną w rude plamki
http://miau.pl/upload/IM000489.jpg białą w srebrnym płaszczyku

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Pon paź 06, 2003 11:52

Są dwie koteczki 6-7 miesięczne do oddania. Odrobaczone, przyuczone do kuwetki. Jedna niestety nie ma oka, bo miała ciężkie przejścia. Kotunie zostały wyrzucone na działki przed wakacjami. Sąsiadka codziennie karmiła całą masę kotów i psów. Udało się umieścić psa i 4 koty u dobrych ludzi, natomiast te dwie są na razie u bardzo biednej emerytki. Ona, czyli emerytka, ma już 6 takich kocich nieszczęść, ale nie jest w stanie wyżywić więcej, :cry: bo musi leczyć te domowe. MOŻE TE KOTKI BY SIĘ SPODOBAŁY? Są to dwie szarusie z białymi dodatkami, oswojone.
tel. do tej pani, która wzięła kotki na przetrzymanie- Ursynów 643 21 67. :) ( uśmiech z pewną nieśmiałością)

Bonisławska Regina

Od: Śro sie 06, 2003 14:55

Post » Pon paź 06, 2003 17:02

migaja
moja mała czarna już nieaktualna, przed chwilą poszła do nowego domku, trzymajcie kciuki, zeby był dobry
sqter & świrek & hienka & ufik

ObrazekObrazek

sqter

Od: Sob sie 09, 2003 23:36

Post » Pon paź 06, 2003 17:04

sqter pisze:migaja
moja mała czarna już nieaktualna, przed chwilą poszła do nowego domku, trzymajcie kciuki, zeby był dobry

:ok:
Obrazek Obrazek

migaja

Od: Pon maja 06, 2002 15:54

Post » Pon paź 06, 2003 17:10

Bonisławska Regina pisze:Są dwie koteczki 6-7 miesięczne do oddania. Odrobaczone, przyuczone do kuwetki. Jedna niestety nie ma oka, bo miała ciężkie przejścia. Kotunie zostały wyrzucone na działki przed wakacjami. Sąsiadka codziennie karmiła całą masę kotów i psów. Udało się umieścić psa i 4 koty u dobrych ludzi, natomiast te dwie są na razie u bardzo biednej emerytki. Ona, czyli emerytka, ma już 6 takich kocich nieszczęść, ale nie jest w stanie wyżywić więcej, :cry: bo musi leczyć te domowe. MOŻE TE KOTKI BY SIĘ SPODOBAŁY? Są to dwie szarusie z białymi dodatkami, oswojone.
tel. do tej pani, która wzięła kotki na przetrzymanie- Ursynów 643 21 67. :) ( uśmiech z pewną nieśmiałością)

zdjęcia obu kotek są w temacie "dwie kotki szukają ciepłego domku - pomóżcie!"

może akurat :?: :mrgreen:
Obrazek Obrazek

drotka

Od: Wto kwi 22, 2003 11:49

Post » Śro paź 08, 2003 22:46

DZis wieczorem upolowalam tego slicznego kociaka - jest to kotka o bardzo oryginalnej masci - kremowa i jasnopopielata "baza", wszystko przydymione,przeblyskuje tez chyba troche rudosci /byla troche mokra/.
Wiek ok. 3-mce, wyglada zdrowo, dzis ja wet tylko odrobaczyl. Moze taka sie spodoba?
Malgorzata,
Wieslaw, Matylda, Bazyli za TM, Rozalia, Kazio,Iwan i mala Klara
Obrazek

Malgorzata

Od: Sob lip 12, 2003 20:09

[poprzednia]