Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kicorek pisze:Moich chwilowych podopiecznych? Nie ma![]()
Mam za to jeszcze foty z sobotniego wieczoru. Zmieniłam pościel, ładnie rozłożyłam, żeby przykryć (nie mam gdzie chować), oderwałam się na chwilę od tego pasjonującego zajęcia i już nie przykrywałam:![]()
![]()
![]()
![]()
Na koniec bezczel się na mnie rozdziawił i pokazał język:![]()
![]()
Kicorek pisze:Ferma przez cały dzień, tylko w sobote to ja dotrę na wystawę około południa (bo w piątek pracuję do wieczora, przed 5.00 mam pociąg
)
(...)
MariaD pisze:Kicorek pisze:Ferma przez cały dzień, tylko w sobote to ja dotrę na wystawę około południa (bo w piątek pracuję do wieczora, przed 5.00 mam pociąg
)
(...)
A ocena zołzuni wypadnie z samego rańca i ja się zastrzelę tempym nożem.![]()
Nie mówiąc o tym, że cały piątek będę sama z dwoma kotyma w pokoju...musze szczelić Deśnie pogadankę na tematy asertywności, bronienia michy i dawania z liścia na odległość.
niby we Wrocu jest cywilizacja?kothka pisze:Dzień dobry
A ja znowu Was nie zobaczę![]()
Nie możecie w bardziej cywilizowane miejsca jeździć?
kothka pisze:Dzień dobry
A ja znowu Was nie zobaczę![]()
Nie możecie w bardziej cywilizowane miejsca jeździć?
Atka pisze:Do Olsztyna to akurat nie jest daleko, wystawa jest, hotel macie fajny i ja tam się wybieram
Desna doskonale daje sobie radęMariaD pisze:A ocena zołzuni wypadnie z samego rańca i ja się zastrzelę tempym nożem.![]()
Nie mówiąc o tym, że cały piątek będę sama z dwoma kotyma w pokoju...musze szczelić Deśnie pogadankę na tematy asertywności, bronienia michy i dawania z liścia na odległość.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości