Oglądałam to we wszystkie strony i nie zauważyłam drugiego kota

Ale ze mnie gapa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vitez pisze:Sigrid pisze:Mnie bardziej zadziwił "brytyjski3" . On naprawdę na brita ni cholery nie wyglada
Negocjowalem jego rase z asystentem... on sam twierdzil ze to predzej birma... ale w opisie i w ocenie sedziowskiej mial jak byk bri(asystent trzy razy sprawdzal, zagladal przez ramie, czytal itp, bo sie mocno dziwilem ze to brytyjczyk)... moze jakas solidna pomylka
.
Kiara pisze:Vitez, jestes pewien ze ten kot ze zdjecia "syberyjski14" to sib? Jakis taki klapouchyuswiadomcie mnie czy takie sie trafiaja czy to blad natury technicznej
![]()
Niki pisze:to już na przykład maine coony wprawiły mnie w zdziwienie... a maine coon 4 to już pobił rekorddla mnie to jest norweski w złym typie.
Na zdjęciach syberyjski 3, 4, 5 dałabym se głowę uciąć, że jest kot norweski leśny, do syberyjskiego on mi nijak nie podobny (chociaż rzeczywiście leżał w budce razem z kotem syberyjskim newą).
Na zdjęciu niewiem1 jest kot norwesko - maine coonowaty, ale na niewiem 2 już bardziej widać, że z norwegiem ma mało wspólnego, więc dla mnie na 100% jest to maine coon. (Sigrid... teraz już chyba rozumiesz o czym mówiłam w pewnym wątku?)
Natomiast zdjęcie niewiem3 podpisałabym " cudowne cudności"albo "cudaczek - dziwaczek"
, a poważnie to dla mnie jest to pers baaaaardzo starego typu... jeszcze tego najpiękniejszego... no zakochałam się
![]()
... a rosyjski niebieski 1, 2 to na 100% nie jest rosyjski ... ja bym podpisała brytyjski, chociaż dziwne ma te uszy...
No ale wszystkie koty pobiła na głowę polka hodowczyni!
vitez pisze:... a rosyjski niebieski 1, 2 to na 100% nie jest rosyjski ... ja bym podpisała brytyjski, chociaż dziwne ma te uszy...
Zmienie podpis w domu, teraz z pracy nie mam dostepu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 44 gości