I do tego wygląda jak jej rodzony synus!
No ale podobieństwo podobieństwem ale nikt nie bedzie Zuzi bezkarnie wyjadał i z głaskó okradał Konkurencje nalezy tępic!
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Zuzia nie jest opiekuńcza Ani troche! Goni Małego jak tylko jej stanie na drodze! Łapą tez potrafi przywalic, no i szczerzy cały czas kły! No ale jak spi, to go ignoruje, bo co bedzie sobie w drzemce przerwe robiła dla jakiegos brzdąca
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Do tego dostała ostnio szajby na punkcie jak to mówi TŻ "wody z pierwszego tłoczenia" jak tylko usłyszy ze otwieram krat biegnie z obłedem prawie w oczach i damaga sie nalania do miseczki, Potem sie opija do granic mozliwosci, ale jak tylko znów usłyszy wode to znów ptzybywa i dalej pije! Nie wiem skąd jej sie to urodziło, ale mam w domu miniature smoka wawelskiego! Oby tylko jak prawdziwy smok Zuz nam kiedyś z tego opicie nie pęcła!
może tam jakieś specyfiki dodają kocie feromony, czy jak a do normalnej wody jej nie ciągnie?
słyszałam już o kocistych, które wode piją tylko z kranika w kuchni, albo w łazience, bo się nie zniżą do miski napodłogowej ale żeby smakowo tak podchodzić... fju fju
Z miseczek Zuzia tez pije, ale jak tylko usłyszy ze odkecam kran to przybiega czym prędzej! Daje mi wtedy znak, ze mam nalac jej miseczke i opija sie na zapas! Jak sie ociagam z nalewaniem, to wkłada głowe pod kran! Juz kilka razy ja musiałam wycierac. Sama z kranu pis nie umie. Jeszcze...