FluszakPluszak pisze:maggia pisze:FluszakPluszak pisze:Polci do twarzy w różowym
Dzięki!![]()
Nie lubię różowego.TŻ kupila taki papier ozdobny.
![]()
![]()
Spojrzała mwczorja w książeczkę, Pola dostaje napewno od 3 miesiecy dextafort a co wcześniej to nie wiem bo nie mogłam znależć książeczki tej starej. Ostatni raz dostała 20 maja, czyli minął miesiąc.
Dziś idziemy do wetki.
Pamiętam,że nie lubisz różowego - tylko niebieski. Cassidy za to lubi różowy - powinna mieć różową suknię ślubną![]()
![]()
3 miesiące to nie jest długo. Nie martw się na zapas![]()
A z Allegro poczekaj jeszcze chwilę i wyślij wiadomość przez Allegro, a nie przez mail.
Z drugiej strony warto kupować o sprawdzonych sprzedawców.
Mam małą prośbę o trzymanie kciuków jutro o 11:00. Jak się uda, to powiem o co te kciuki![]()
Hej Fluszaku!

Wysyłałam widomość przez allegro i w ogóle pierwszy raz zalicytowałam u osoby nowej.

Zgadza się uwielbiam wszelkie odcienie niebieskiego!

Dziś Pola dostała dextafort na razie. Wetka mówiła, że to gorzej wygląda niż ostatnio i do tego ten węzeł chłonny

W ogóle była dr Chosia zdziwiona bo po drugiej dawce convenii

Jedna dziewczyna z forum podała mi nazwy leków homeopatycznych, które jej kot brał lub bierze. Dałam te nazwy wetce, która je sprawdzi i zobaczymy.
A w ogóle to cała jestem w kłakach Polcia dostawała zastrzyk w powiertzu wisząc mi na szyi .