dakota pisze:a co uderza?![]()
chyba nie numerek?
Nie, rozmowa z dakotą.

Moderator: Moderatorzy
dakota pisze:a co uderza?![]()
chyba nie numerek?
varia pisze:dakota pisze:a co uderza?![]()
chyba nie numerek?
Nie, rozmowa z dakotą.
dakota pisze:- weekend z noclegiem i wyżywieniem u Aleby (ze skaską na waleta)- 1 PLN (varia)
dakota pisze:moś pisze:skaskaNH pisze:Odakota pisze:chyba w wolnej chwili zestawienie fantów zrobięDobry pomysł. Ja wiem, że mam grubszy ogonek za piątkę
i chyba cos mi sie jeszcze w trakcie przykleiło, ale już sie zamotałam
ja ogonek mam, w normalnych rozmiarach za dwa zeta
drogi Mosiu, obawiam się, że już na pierwszej stronie tego wątku nieroztropnie zalicytowałaś 6
moś pisze:Acha, ja wplace po przyjezdzie, za tydzień jak mnie ktos nie przelicytuje..na Fundacje Koci Pazur
skaskaNH pisze:dakota pisze:- weekend z noclegiem i wyżywieniem u Aleby (ze skaską na waleta)- 1 PLN (varia)
Skaska na waleta brzmi jakoś dwuznacznieZ góry zastrzegam, że bez przyodziewku występować nie będę
![]()
A co do moich płatności - to na Katowickie Niekochane.
progect pisze:czemu mi nikt nie powiedział, że puszki wróciły![]()
Amidalka pisze:progect pisze:czemu mi nikt nie powiedział, że puszki wróciły![]()
jak nie, jak tak
Amidalka pisze:progect pisze:czemu mi nikt nie powiedział, że puszki wróciły![]()
jak nie, jak tak
redaf pisze:Amidalka pisze:progect pisze:czemu mi nikt nie powiedział, że puszki wróciły![]()
jak nie, jak tak
Chłe chłe
Progectowa dopiero nawet po mosiu i po mnie się zorientowała
progect pisze:czy ktos mogłby mi powiedziec, czy licytowana jest varia jako taka?
jeśli nie to ja poproszę za 3,14 zeta
redaf pisze:progect pisze:czy ktos mogłby mi powiedziec, czy licytowana jest varia jako taka?
jeśli nie to ja poproszę za 3,14 zeta
Jako taka jaką sobie wymarzysz - czyli "szybki numerek z varią".
Ale jak dajesz za niego 3.14 zeta bardzo przepłacasz moim zdaniem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 397 gości