Laciaty slicznoszek(1 post), inne koty(str 3) w Konstancinie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 30, 2003 15:19

Majorka pisze:Ech życie... a co ze swobodnym przepływem osób i kapitałów... coś ta Europa nie taka.

:ryk:
A jaki sie swobodniejszy zrobi w przyszlym roku w maju....

Tak na powaznie to oni sie wscieklizny boja-podobno Polska jest na gorze listy wysokiego zagrozenia. A niemcy juz nie. A ktos lisy/inne wolnozyjace kontroluje jak przez granice przechodza samowolnie? :roll:

ara

Od: Czw sie 14, 2003 14:58

Post » Wto wrz 30, 2003 15:23

ara pisze:Tak na powaznie to oni sie wscieklizny boja-podobno Polska jest na gorze listy wysokiego zagrozenia. A niemcy juz nie. A ktos lisy/inne wolnozyjace kontroluje jak przez granice przechodza samowolnie? :roll:

Zza jakiej granicy te lisy Anglikom przechodzą? Morskiej? :lol:
A poważnie - nawet jak kot ma komplet szczepień i przeciw wćciekliźnie, to też kwarantanna?
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Wto wrz 30, 2003 15:24

Mi bardziej o to ze z Niemiec juz mozna, bo tam wscieklizny niet (i te lisy to tam). :roll:

ara

Od: Czw sie 14, 2003 14:58

Post » Wto wrz 30, 2003 15:32

Popatrz, popatrz.... to z Niemiec te lisy szmuglują na wyspę, coby arystokracja, psia ich... mogła polowania na lisa uskuteczniać, tak?
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Śro paź 01, 2003 2:01

Chetnie bym sie wybral niebieskiego (i wszystkie inne) obfotografowac ale akurat w tym tygodniu mam na 15 do pracy (a wy zapewne do 15, 16 pracujecie) wiec zupelnie niekompatybilne godziny bo ja moglbym tylko przez poludniem.
W przyszlym tygodniu mam na 23 i cale popoludnia wolne wic moge jezdzic :) tylko niech mnie ktos zawiezie 8) . Aaalbo weekend...
Zdjęcia kotów, z wystaw kotów i nie tylko... :arrow: http://vitez.pl

vitez

Od: Wto mar 04, 2003 10:44

[poprzednia]