Kocur czeka na dziewczyny !!!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 29, 2003 18:19

mussimusk pisze:po tych pytaniach juz wiem ze nie mam do czynienia z hodowcami soryy chyba sie pomylilam co do tej strony myslalam ze to forum dla prawdziwych hodowcow kotow jak nie jastem mile widziana to zmyka m a wstyd nie wiedziec co to PKD

Owszem, to tylko forum dla prawdziwych miłosników kotów, chociaz i prawdziwy hodowcy są miedzy nami.
Jakoś nie wstydzę się, ze nie wiedziałam, co to PKD.
Nie jestes niemile widziana, wbrew przeciwnie - dla ludzi kochających koty zawsze znajdzie sie tu miejsce, ale trochę to nieładnie, nie uważasz? Tak podsumowywac kogoś na dzieńdobry?

Oberhexe

Od: Nie sie 18, 2002 21:34

Post » Pon wrz 29, 2003 18:33

przeciez to ja zostalam podsumowana zegnam
mussimusk

Post » Pon wrz 29, 2003 19:58

Ba... nie domyslilismy sie, ze chodzi o hodowle, bo jakos hodowcy zwykle tak partnerek nie szukaja ;-)
A pseudohodowcow nie lubimy, to dla hodowcow raczej dobrze, nie?

Gdybys poczytala forum to zorientowalabys sie, ze to nie jest forum hodowcow tylko milosnikow.

O testach tez nie wiedzialam, bo i skad. Mam dwie panienki "z odzysku". Hodowcow tu u nas malutko, ale jak byc moze zauwazylas - oni wiedzieli co to za testy.
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Pon wrz 29, 2003 22:15

Ojejku, umieram ze wstydu ze spytalam co to za testy :roll: :lol:
Czlowiek uczy sie cale zycie. Do tej pory taka wiedza nie byla mi potrzebna do szczescia :wink:

Ale juz wiem co to PKD.

moni_citroni

Od: Czw sty 23, 2003 19:17

Post » Wto wrz 30, 2003 10:05

moni_citroni pisze:Ojejku, umieram ze wstydu ze spytalam co to za testy :roll: :lol:
Czlowiek uczy sie cale zycie. Do tej pory taka wiedza nie byla mi potrzebna do szczescia :wink:

Ale juz wiem co to PKD.

Moni,ja też od razu nie wiedziałam co to za testy.
Dowiedziałam sie,gdy chciała kupic ode mnie kocura sędzina z Anglii - tam jest wielki problem z PKD.
Przerazilam się,ze moje koty mogą być chore-testy zrobiłam od razu.No i wszystkiego sie też dowiedziałam o tej chorobie.

A wstyd to kraść i z ....

Candy

Od: Wto lut 04, 2003 22:27

Post » Wto wrz 30, 2003 10:28

o matko
Ostatnio edytowano Wto wrz 30, 2003 10:30 przez Olivia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Olivia

Od: Czw mar 20, 2003 20:51

Post » Wto wrz 30, 2003 10:29

Candy pisze: A wstyd to kraść i z ....

łachachacha :lol:

też jestem załamana, że nie znamwszystkich testów jakie się robi wszystkim rasom.

:wink:
Obrazek

Olivia

Post » Wto wrz 30, 2003 10:30

Olivia pisze:
Candy pisze: A wstyd to kraść i z ....

łachachacha :lol:

też jestem załamana, że nie znamwszystkich testów jakie się robi wszystkim rasom.

:wink:

Olivia
ja nie znam nawet wszystkich ras :twisted: :twisted:

i chyba jednak sie zastrzele. Widocznie nie jestem proawdziwa milosniczka kotow :twisted: :twisted:
8 kocich ogonów i spółka (z.b.o.o.)

eve69

Od: Pt sie 23, 2002 15:09

Post » Wto wrz 30, 2003 10:54

...a moze popelnimy z tego powodu zbiorowe samobojstwo ;) :lol: Bo ja nie wiem czy dam rade zyc z tym ciezarem (nie wiedzialam nic o rasach, hodowlach i wogle kotach przychodzac tu- jak ja wogle smialam tu zagladnac)

No, ale panie Hodowczyni juz nas ocenila... :? Zycze jej powodzenia w szukaniu milych kotek ;)
Ostatnio edytowano Wto wrz 30, 2003 11:10 przez ktosia, łącznie edytowano 1 raz

ktosia

Od: Pon gru 02, 2002 18:29

Post » Wto wrz 30, 2003 11:03

Myślę, że mussimusk była nastawiona, że jest to forum dla hodowców, a nie dla każdego wielbiciela kotów. Dlatego zdziwiła ją nasza niewiedza. Zobaczyła, że sie pomyliła i opuścila to forum ,ale chyba nie trzeba od razu się z niej nabijać, tak sobie tylko myślę.
Ja nie wstydzę się, że moja wiedza jest żadna w tym temacie i nie uraża mnie to jak mi to ktoś wytyka :D
ObrazekObrazekObrazek

Agness

Od: Czw lip 17, 2003 13:55

Post » Wto wrz 30, 2003 11:05

Agness pisze:nie trzeba od razu się z niej nabijać, tak sobie tylko myślę.

Nie trzeba, ale fakt, że zachowała się jak małe, średnio rozgarnięte dziecko, a nie poważny hodowca.

Estraven

Od: Pon lut 04, 2002 15:30

Post » Wto wrz 30, 2003 11:06

Agness pisze:Myślę, że mussimusk była nastawiona, że jest to forum dla hodowców, a nie dla każdego wielbiciela kotów. Dlatego zdziwiła ją nasza niewiedza. Zobaczyła, że sie pomyliła i opuścila to forum ,ale chyba nie trzeba od razu się z niej nabijać, tak sobie tylko myślę.
Ja nie wstydzę się, że moja wiedza jest żadna w tym temacie i nie uraża mnie to jak mi to ktoś wytyka :D

niby tak, ale zanim się coś napisze, wypadałoby się TROSZKĘ zapoznać z tematyką forum.
ja czytałam kilka tygodni forum zanim się zalogowałam i napisałam pierwszy post.

moim zdaniem, tego wymaga zwykła grzeczność.

:)
Obrazek

Olivia

Post » Wto wrz 30, 2003 11:08

Olivia pisze:niby tak, ale zanim się coś napisze, wypadałoby się TROSZKĘ zapoznać z tematyką forum.
ja czytałam kilka tygodni forum zanim się zalogowałam i napisałam pierwszy post.

Olivia, nie wymagaj za dużo od ludzi... Dla niektórych to wysiłek nad siły niestety... :? A zwykła grzecznośc to towar mocno deficytowy :(
Obrazek

lakshmi

Od: Pt mar 01, 2002 23:48

Post » Wto wrz 30, 2003 11:09

Olivia masz rację, tak by było najrozsądnie i najuprzejmniej :)
ObrazekObrazekObrazek

Agness

Od: Czw lip 17, 2003 13:55

Post » Wto wrz 30, 2003 11:17

lakshmi pisze:
Olivia pisze:niby tak, ale zanim się coś napisze, wypadałoby się TROSZKĘ zapoznać z tematyką forum.

Olivia, nie wymagaj za dużo od ludzi... Dla niektórych to wysiłek nad siły niestety... :? A zwykła grzecznośc to towar mocno deficytowy :(

Ej, no bez przesady...skoro zadala sobie tyle wysilku zeby znalezc to forum i napisac posta, to nie moga choc dzien na nim spedzic i poczytac...
Coz, jednak widac ze nie mogla... A mysle ze nasze ironizowanie na ten temat to raczej naturalby odruch na to ocenienie nas... i nie powinna sie dziwic, ze tak reagujemy (o ile tu jeszcze zajrzy- w koncu nie jestesmy hodowcami i jestesmy tak malo profesjonalni)

Coz, teraz mozemy juz sobie gdybac i sucho dyskutowac.
Coz, to juz nie pierwszy raz ze ktos nowy czasem "dostanie" od nas troche po glowie ;) i zraza sie niesamowicie, ze jacy to my jestesmy niedobrzy wogle... Zamiast posiedziec chwile, poczytac, poczuc klimat i nie obruszac sie na cokolwiek co brzmi jak krytyka, a przewaznie nia nie jest... em, teraz to zamieszalam :)

ktosia

Od: Pon gru 02, 2002 18:29

[poprzednia][następna]