wezmę kotka!!! Łódź

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 30, 2003 8:37 kotka z plamką

:D :D :D przecudna jest ta kicia z plamką. chciałabym wiedzieć więcej o niej: w jakim jest stanie, gdzie mieszka, czy była odrobaczona, zaszczepiona i najważniejsze jaki ma charakter, bo będzie miała kontakt z małym dzieckiem, które wprawdzie bardzo dobrze zna kocie zwyczaje i umie się z nimi bawić, ale my mamy same milaski...napisz Myszko , czekam :!: :D

franticho

Od: Pt maja 09, 2003 14:24

Post » Wto wrz 30, 2003 8:58

Kotka jest milusińska, wychowana z kilkuletnią dziewczynką, która (wg słów ojca) bawi się z kociakami, nosi na rękach i miętosi :D Także miłosne zapędy małych ludzików ma przećwiczone. Do tego wychowana z psem (jakby to miało dla Ciebie jakieś znaczenie).
Kotka (wszystkie z nich) mieszkają niedaleko mnie w domu z ogrodem. Przechodziłam kiedyś z Katy tamtędy i zobaczyłyśmy bawiące się kociaki. Podeszłyśmy i zapytałyśmy się czy mają dla nich domy. Nie mają zaproponowałyśmy że zrobimy zdjęcia i spróbujemy poszukać. Byłam tam już kilka razy i poznałam tych państwa. Całkiem sympatyczni ludzie, ich kotka "wpadła" z tymi kociętami bo nie dopilnowali zastrzyku.
Jak tam byłam te kilka dni temu to było ciepło i kociaki biegały na trasie dom i ogród. W te i we wte. :D Mała jest czysta, zadbana, oglądałam, oczka, uszki, nosek i nie widać aby cokolwiek jej dolegało. Tyle, że pewnie nie jest szczepiona :( Co do odrobaczenia, to jeśli byś ją chciała to idę tam, zabieram kociaka, idziemy do weta, ten ją odrobacza i mała na czas do wyjazdu do Ciebie ląduje u mnie w domu. Nie będzie miała już możliwości złapania czegoś, a ja ją zamęczę pieszczotami :D

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Wto wrz 30, 2003 9:03 kicia

a ile ona ma miesięcy ?

franticho

Od: Pt maja 09, 2003 14:24

Post » Wto wrz 30, 2003 9:05

Skończone trzy, może 13 tygodni.
Tak mniej więcej bo dokładnej daty urodzenia państwo nie pamiętają.

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Wto wrz 30, 2003 11:23

Gdyby wybór był nadal za mały, to mam bialutką kicię z łatką na głowie i czarnym ogonkiem - 2miesięczną.
Mam też kotkę 4miesięczną - jest biała, ma prążkowany rudo-czarny ogon i rudo-białą plamkę na głowie. Ta druga kicia jest dopiero w trakcie oswajania.
Obie są barrrdzo spragnione kociego towarzystwa.

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

[poprzednia]