Antoś z Poznania szczęśliwy w domku w Koszalinie :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 05, 2008 10:30 Antoś z Poznania szczęśliwy w domku w Koszalinie :)

Wczoraj pewna osoba przysłała mi informacje, o gromadzie kotów wymagających sterylizacji. Napisała, że wśród nich jest Maluch i przesłała mi taką oto fotkę...

Obrazek

Zobaczyłam i sie zakochałam!
Nie zastanawiając sie wiele pojechałam tam po pracy i zabrałam to małe cudo do domu. Po drodze wstąpiłam do weta, gdzie został odrobaczony i odpchlony. Teraz siedzi w mojej łazience.
Mężowi powiedziałam, ze go znalazłam, bo juz jakis czas temu mi oznajmił, ze sie nie zgadza na zaden tymczas wiecej :oops:
Powiedział wczoraj, że do dzisiaj mam Kocurkowi znaleźć dom, ale chyba juz trochę złagodniał, bo dzisiaj rano poleciał dla Małego po mleko;)
Maluch jest uroczy, ładnie je, pije mleczko, załatwia sie do kuwetki no i maltretuje myszy :wink: Moje Kocice juz wywąchały nowego domownika i próbują sie przywitać przez kratki w drzwiach groźnie poburkując. Mam nadzieje, że szybko uda mi sie znaleźć Chłopaczkowi dom. Najgorsze jednak, ze musze wyjechać na weekend i nie mogę go zabrać ze sobą :(
Czy jest w Poznaniu ktoś, kto mógłby przygarnąć Malucha od piątku do niedzieli wieczorem?
Niestety tak jak napisałam w podpisie mam w pracy zablokowane Forum, a w domu nie mam od jakiegoś czasu netu. Korzystam gościnnie z kompa koleżanki, ale będę starała sie zaglądać do wątku w miarę możliwości.
Ostatnio edytowano Pon cze 30, 2008 7:39 przez Karotka, łącznie edytowano 4 razy
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Czw cze 05, 2008 22:08

Karociu, śliczny ten Twój nowy tymczasik taki Netoperek-Ufoludek :D

Porób mu szybko ogłoszenia i zaglądaj szybko tutaj z relacją, jak się układają stosunki. A jak chcesz, to możesz do mnie napisać relację na pracowego lub domowego maila z fotkami, a ja wkleje na forum jutro wieczorem, jak będę miała chwilkę.

Myślę, że taki słodziak znajdzie szybko dom, jest piękny i co najważniejsze oswojony.

Trzymam mocno kciuki :D

Mimisia

Od: Nie lut 05, 2006 11:27

Post » Pt cze 06, 2008 8:06

Dziękuje Bozenko za odwiedzny :D

Kocurek jedzie na weekend do Puss. Dziękujemy :1luvu:
Maluszek dostał na imie Antoś. Pięknie sie bawi, ładnie kuwatkuje, przychodzi do reki na głaski, a jak sie go zostawi na chwile samego głośno protestuje :D

Jest bardzo odwazny, dziarsko wkroczył na pokoje, az na chwile przytkało z wrazenia Bulgota-Franie

Maluszek wygląda jak małe UFO z tymi wielkimi uszami. Nózki ma białe i TŻ stwierdził, ze wygląda jakby ktoś załozył mu getry :D
Jest naprawde uroczy i słodki!

Obrazek***Obrazek

zabawa myszką :D
Obrazek***Obrazek

A tu Maluszek juz na salonach...
Obrazek***Obrazek***Obrazek***Obrazek

A tu Niedobrota-Frania bacznie obserujaca nowego kolege:

Obrazek***Obrazek

i bawiąca sie w BigBrothera :wink:

Obrazek
Ostatnio edytowano Pt cze 06, 2008 12:52 przez Karotka, łącznie edytowano 1 raz
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Post » Pt cze 06, 2008 8:17

wlasnie odnalazlam watek dzieki watkowi Zuzi, Aga czemu sie nie przyznalas ze Ufok ma watek.

Aga wrzuce w wekend jego ogloszenia na adopcje org dobra?
moze ktos sie odezwie - male maja wziecie ;)

Szkoda ze nie mam mozliwosci izolacji, bo mamy grzyba i szkoda zeby maly sie zarazil, ale chcetnie bym go wziela na wekend, normalnie tylko go zjesc :D

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pt cze 06, 2008 12:51

Dzieki Jowito za ogłoszenia! Mam nadzieje, że znajdzie sie ktoś kto gustuje w UFO-kach w białych getrach :wink:
Obrazek

Karotka

Post » Pt cze 06, 2008 13:06

oj napewno ktos taki sie znajdzie :D

Etka

Post » Pt cze 06, 2008 13:22

Dżizas jaki on cudny :love:
Chyba muszę rozbudować dom :wink:

anastasia

Od: Czw gru 13, 2007 11:28

Post » Pt cze 06, 2008 20:57

ma narazie ogloszenia na adopcyjnej miau i na adopcje. org :)

Etka

Post » Pt cze 06, 2008 22:36

Etka pisze:ma narazie ogloszenia na adopcyjnej miau i na adopcje. org :)

eMetro, Pajęczyna, dwukropek, ojej, dogomania, krakvet, animalia i wiele, wiele innych stronek z ogłoszeniami.

-Buffy-

Od: Wto maja 15, 2007 20:14

Post » Sob cze 07, 2008 21:55

Aguś, jak dobrze, że go znalazłaś :wink:
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Nie cze 08, 2008 5:54

maly Antos pokazuje sie na gorze :D

Etka

Post » Nie cze 08, 2008 19:41

Maluszek prosi o dom.

-Buffy-

Od: Wto maja 15, 2007 20:14

Post » Pon cze 09, 2008 7:26

Cześć Ufoludku! A może bardziej Ufokotku :lol:
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Pon cze 09, 2008 10:46

Dziekuje Dziewczyny za odwiedziny i ogłoszenia!!! Całuje Was mocno!

Antoś na weekend był u Kasi. Jak go przywiozłam od razu sie poczuł jak u siebie i zaczłą rozrabiac! Wczoraj jak go zbarałam tez nie okazywał zadnego stresu. Cała droge bawił sie myszkami :D
W domu Lusia z Zuzia przyjely go fukaniem i szczerzeniem zebów (Zuzia pokazała wszystkie 10, które ma!) Fraszka tez troche burczała, ale ciekawośc wzięła góre i łaziła za małym szukajac zaczepki do zabawy. Niestety Maluszkowi coś zaszkodziło i dostał rozwolnienia. To znaczy nie tyle rozwolnienia ze chodzi czesto, ale po prostu luźno sie załatwia :( Dzisiaj jedziemy do weta. Poza tym humor i apetyt mu dopisują. Mam nadzieje, ze to nic groźnego!
Obrazek

Karotka

Post » Pon cze 09, 2008 10:53

Aga, podpowiadam taninal - ziolowy lek- ale nie wiem czy takiemu malemu juz wolno.
Na biegunki rewelacyjny, Layli m. in. pomogl!

Etka

[następna]