Jana pisze:Jana pisze:Gdybym miała pewność, że znajdzie się DT dla pięciu klonów spod tuji, chyba wzięła bym do siebie umierające kociaki z Białobrzeskiej...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3150407#3150407
Sprawa jest bardzo poważna.
Na Ochocie jest kilka kociaków bardzo chorych, wymagających NATYCHMIASTOWEJ pomocy. Najciężej chory kociak został złapany w piątek, od soboty był w szpitaliku w lecznicy, wczoraj było z nim już tak źle, że musiał zostać uśpiony. Sekcja zwłok wykazała koszmarnie zainfekowane płuca, ropę, bagno...
Ja mam zobowiązanie wobec GUSowych kociaków i muszę je wyłapać w przyszłym tygodniu. Gdybym znalazła dla nich DT, dziś pogadałabym z TŻem o zabraniu ciężko chorych kociaków z Białobrzeskiej. Bo tamte kociaki po prostu umierają.
Szukam DT dla Klonów spod tuji. Mają 8 tygodni, są różnokolorowe - karmicielka twierdzi, że dwa czarne, dwa buro-białe i jeden bury. Wyglądają na zdrowe, oswoją sie w jeden dzień.
Jana nie ma co czekać. One nie przeżyją bez pomocy. Bierz te z Ochoty. Popytam na dogo w sprawie DT dla tych Gusiątek - jeśli nic nie znajdziemy, to w najgorszym wypadku dasz do mnie

Psów na razie na DT nie mogę brać, bo mam jedną tymczasową sucz, która nieprędko znajdzie dom, więc poszaleję z kociakami

Tylko mogę wziąć po niedzieli. W niedzielę mam ważnych gości - wolałabym, żeby trupem nie padli

Edit: zapomniałam się podpisać

TŻcica Minitaura