seniorita pisze:Dziewczyny melduję, że jestem oczarowana futrami PuniSarunia jest maleńką, rozkoszna dama wyjątkowej urody, o wielkich, pięknych oczach, rozmiarami i kita przypomina wiewiórkę, buziaczek ma jak małe kocie i tyle samo (czyli 3 tiny) rozkoszności
![]()
Rezydent Tygrys vel Rychu jest wielkim, przystojnym i gościnnym kawalerem o gołębim sercu i wielkiej gościnności oraz wielkich złotych oczach![]()
Biało czarny egzotyczny Gucio to zachwycający urodą, sylwetką i ujmującym wyrazem pychola wejrzeniu.![]()
Sama Punia i TŻtem tez jestem zachwycona i zastanawiam się jak mogli tak długo uchować sie nie będąc na miau
Kochana to ja jestem oczarowana w jaki miekki sposób przywróciłaś mnie kociemu światu, gdyby nie Ty Ani nie byłoby ani Gutka ani Sareńki, już nie wspomnę o białej persince którą bardzo chciałam a teraz pewnie wróci bo jest chora

Zobaczymy....Dzięki Tobie i następstwom twoich poczynań znów słyszę dużo traktorzenia (glośne szczęśliwe mruczenie) i Ryniek nie jest sam!!!!A my odziczali ze szczęścia!!!! i tak być miało....