kalair pisze:hALLO!!!!!
Trawko!!!!
słucham

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:Doberek trawciu, nie martw sie , podobno duzo kotow sie teraz wlasnie przeziebia, moje tez jakby bardziej kichaja i łzawia niz zwykle![]()
bedzie dobrze
trawa11 pisze:moś pisze:Doberek trawciu, nie martw sie , podobno duzo kotow sie teraz wlasnie przeziebia, moje tez jakby bardziej kichaja i łzawia niz zwykle![]()
bedzie dobrze
Witaj Mosiu![]()
wiem ,ze bedzie dobrze![]()
Nie ma innej opcji![]()
![]()
trawa11 pisze:kalair pisze:hALLO!!!!!
Trawko!!!!
słucham![]()
![]()
moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:Doberek trawciu, nie martw sie , podobno duzo kotow sie teraz wlasnie przeziebia, moje tez jakby bardziej kichaja i łzawia niz zwykle![]()
bedzie dobrze
Witaj Mosiu![]()
wiem ,ze bedzie dobrze![]()
Nie ma innej opcji![]()
![]()
Na pewno
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:hALLO!!!!!
Trawko!!!!
słucham![]()
![]()
Jakie słucham? Ja Ci dam słucham! To się wepchać nie umiesz po za kolejnością?! Zapomniałosię kolejeczki, jak puste półki były?![]()
![]()
![]()
andziula20 pisze:U nas Trawko Adaś miał bardzo niefajne oko, ciekło mu z niego, spuchnięte było. 2 razy antybiotyk, przeciwzapalny i krople kilka razy dziennie i już prawie przeszło. Będzie dobrze! No a kciuki oczywiście są!!!![]()
![]()
andziula20 pisze:A my niestety nie mieliśmy bo je można tylko 4 tyg stosować i musieliśmy kupić kolejne..
kristinbb pisze:Witam Trawko i Trawniczki!
Ojej koteczki chore??
Byłam z rudaskiem u weta...
Się śmiał ,że go chyba zatrzymam...![]()
![]()
Kot zdrowy, nie ma temperatury, rany same się goją,
skóra jest...![]()
Odrobaczony , do kastracji jak się wzmocni,
bo śmierdzi ślicznie jak sika...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości