uciekam, Zołzunie
muszę kupić koleżance prezent imieninowy i odkurzacz do firmy
będę wieczorkiem
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sihaja pisze:Zirael pisze:allo... ja bardzo przepraszam, że się wtrącam, ale temat jest mi bliski, nie temat wątku znaczy, a temat dyskusji, znaczy się - nie mam tv i sobie chwalę bardzo, ale co z tego, ze nie mam, skoro komputer zjada (a nawet zżera nieelegancko ciamkając) mnie i moj czas i nic sobie z tego nie robi, hm? <to tak na wydechu rzekłszy, zamierzam zbója dziś wyłączyć, tylko czy się da?>
Może się i da, ale na kroko.... Zawsze, jak wyłączam komputer to za chwilę mi się coś przypomina, że jescze coś muszę sprawdzić.....
Ogryz pisze:to teraz blond lala![]()
Femka pisze:uciekam, Zołzunie
muszę kupić koleżance prezent imieninowy i odkurzacz do firmy
będę wieczorkiem
ewa74 pisze:Ogryz pisze:to teraz blond lala![]()
O kurna chata, no Urszula Sipińska jak żywa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Femiszonku, a dasz mi swój autograf? Dla Mamy? Bo ona bardzo lubi twoje piosenki
Dorota pisze:8O![]()
villemo5 pisze:Przeżyłam z tobą tyle lat??
Femka pisze:Zirael pisze:allo... ja bardzo przepraszam, że się wtrącam, ale temat jest mi bliski, nie temat wątku znaczy, a temat dyskusji, znaczy się - nie mam tv i sobie chwalę bardzo, ale co z tego, ze nie mam, skoro komputer zjada (a nawet zżera nieelegancko ciamkając) mnie i moj czas i nic sobie z tego nie robi, hm? <to tak na wydechu rzekłszy, zamierzam zbója dziś wyłączyć, tylko czy się da?>
ależ wtrącaj się, zapraszam
Zirael pisze:khm,khm, ostrożnie z takimi deklaracjami, bardzo lekkomyślne, bardzo - jeszcze sobie mogę wziąć na poważnie takie zachęty
![]()
<raport z misji: mission failed- komputer włączony>
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości