Dorota pisze:Femka pisze:hmmm, z ust mi to wyjęłaś
Hehe
no co?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sihaja pisze:Dorota, a co z tym Twoim tv? Da się jeszcze coś z nim zrobić?
Femka pisze:Dorota pisze:Femka pisze:hmmm, z ust mi to wyjęłaś
Hehe
no co?
Dorota pisze:Femka pisze:no co?
Niedawno Femcia inaczej spiewala
Femka pisze:Dorotka, a brałaś pod uwagę opcję, żeby bez tv?
miałam kiedyś kilka takich lat i wspominam je bardzo dobrze
Dorota pisze:Femka pisze:Dorotka, a brałaś pod uwagę opcję, żeby bez tv?
Na takim etapie tez kiedys bylam.
Juz nie chce.
Femka pisze:Dorota pisze:Femka pisze:Dorotka, a brałaś pod uwagę opcję, żeby bez tv?
Na takim etapie tez kiedys bylam.
Juz nie chce.
a ja ponownie rozważam...
Femka pisze:trawa11 pisze:Femciu ,czy szczypiory nie tęsknią za Agatkajak jej się tam żyje w nowym domku
Domek Agatki ostatnio zadzwonił, żeby zameldować, że jest po wizycie w lecznicy weterynaryjnej w Jankach, gdzie odbył rozmowę instruktażową na temat żywienia Agatki. Ustalił, jaką karmę dla kastratów Agatka będzie dostawać (domek zakupił w lecznicy),kiedy wprowadzona zostania karma wspomagająca odkłaczanie. Domek tez pytał, czy nie jest zasadne szczepienie Agatki na wściekliznę. Wprawdzie koteczka jest absolutnie niewychodząca, ale w domu mieszka też suczka, która jednakowoż ma kontakt ze światem zewnętrznym. Agatka zostanie więc zaszczepiona.
Poza tym koteczka została uznana księżniczką, jest rozpieszczana, a na głaski woła Dużą, sama nie idzie
trawa11 pisze:to naprawdę cudowne wieści![]()
Nie miała by Agatka takiego domku ,gdyby na Ciebie nie trafiła
Zirael pisze:allo... ja bardzo przepraszam, że się wtrącam, ale temat jest mi bliski, nie temat wątku znaczy, a temat dyskusji, znaczy się - nie mam tv i sobie chwalę bardzo, ale co z tego, ze nie mam, skoro komputer zjada (a nawet zżera nieelegancko ciamkając) mnie i moj czas i nic sobie z tego nie robi, hm? <to tak na wydechu rzekłszy, zamierzam zbója dziś wyłączyć, tylko czy się da?>
Zirael pisze:allo... ja bardzo przepraszam, że się wtrącam, ale temat jest mi bliski, nie temat wątku znaczy, a temat dyskusji, znaczy się - nie mam tv i sobie chwalę bardzo, ale co z tego, ze nie mam, skoro komputer zjada (a nawet zżera nieelegancko ciamkając) mnie i moj czas i nic sobie z tego nie robi, hm? <to tak na wydechu rzekłszy, zamierzam zbója dziś wyłączyć, tylko czy się da?>
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 21 gości