Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sihaja pisze:No, cos z tymi lodówkami.... Mojemu znajomemu wczoraj sie odmrozila, nie wiedziec czemu..... On nie ma kota, ma psa...
Femka pisze:spsikałam Szczypiorom wszystkie pluszowe i tkaninowe zabawki kocimiętką![]()
mam spokój przez cały ranek
Dorota pisze:Femka pisze:spsikałam Szczypiorom wszystkie pluszowe i tkaninowe zabawki kocimiętką![]()
mam spokój przez cały ranek
Lozko tez? Swoje
Sihaja pisze:Jesli chodzi o tv to ja mam czesto wlaczone jak przychodze do domu. Nie wiem, gdzie bym nie schowala pilota, to moje koty zawsze znajda i sobie wlacza. Ostatnio trafily na "plebanie"... wchodze do domu i slysze jakies modlitwy, a tam na pielgrzymce byli......
Femka pisze:Sihaja pisze:Jesli chodzi o tv to ja mam czesto wlaczone jak przychodze do domu. Nie wiem, gdzie bym nie schowala pilota, to moje koty zawsze znajda i sobie wlacza. Ostatnio trafily na "plebanie"... wchodze do domu i slysze jakies modlitwy, a tam na pielgrzymce byli......![]()
![]()
Dorota pisze:Sihaja pisze:No, cos z tymi lodówkami.... Mojemu znajomemu wczoraj sie odmrozila, nie wiedziec czemu..... On nie ma kota, ma psa...
A mnie zepsul sie tv
trawa11 pisze:Femciu ,czy szczypiory nie tęsknią za Agatkajak jej się tam żyje w nowym domku
Sihaja pisze:Wiecie co, strasznie kofam moje kotyNie wyobrażam sobie mojego mieszkanka bez nich.....
Femka pisze:Sihaja pisze:Wiecie co, strasznie kofam moje kotyNie wyobrażam sobie mojego mieszkanka bez nich.....
hmmm, z ust mi to wyjęłaś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Majestic-12 [Bot], puszatek, Silverblue i 23 gości