Marcin juz jakos przychylniej patrzy na to wszystko, powiedzial, ze po przeprowadzce musi sie naradzic z Guzikiem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mysza pisze:eve69 pisze:Mysza, ja juz nie moge, Pawel mnie zabije, ale ja chce zabrac kota w niedziele ,niech sie chowa z rodzenstwm tak nie mozna przeciez. MOj Ci on![]()
Wiedziałam, no po prostu wiedziałam![]()
NIe chciałam nalegać, namawiać jaśli nie możesz, ale nie bardzo wyobrażam sobie przyjechać i tylko zobaczyć tego słodkiego kociaka a potem zostawić go na niewiadomo ile. Stwierdziłam, że i tak pewnie go zabierzesz, a decyzję najwyżej podejmiesz jak go zobaczysz
.
No Twój Ci On, Twój! I też uważam, że lepiej dla niego żeby się już chował z resztą stadka, a nie przyzwyczjał się dalej u mnie - tak tłumacz Pawłowi.Wiedziałam!
No i będę się mogła zabrać za sterylizację "mojej" dzikiej kotki, którą musiałam odłożyć ze względu na pobyt maluchów u mnie.
A tych małych literek to ja nie umiem odczytać i muszę je sobie przenosić do Worlda.
Ivcia pisze:Eve, dasz rade z taka czereda zanim nie zabierzemy Niesmialka?
Marcin juz jakos przychylniej patrzy na to wszystko, powiedzial, ze po przeprowadzce musi sie naradzic z Guzikiem
eve69 pisze:a male literki mozna podgladac w opcji "cytuj" matolku![]()
Ivcia pisze:A moj sie szwenda
Mysza pisze:eve69 pisze:a male literki mozna podgladac w opcji "cytuj" matolku![]()
Oj tam od razu matolku![]()
eve69 pisze:no nie da sie ukryc![]()
![]()
eve69 pisze:Mysza pisze:eve69 pisze:a male literki mozna podgladac w opcji "cytuj" matolku![]()
to bylo z czuloscia :![]()
Ivcia pisze:eve69 pisze:no nie da sie ukryc![]()
![]()
Ciotka, nie marudz, daj dzieciakowi odpoczac na wakacjach nad morzem - tutaj nie ma takiego powietrza
eve69 pisze:Mysza pisze:eve69 pisze:a male literki mozna podgladac w opcji "cytuj" matolku![]()
to bylo z czuloscia : wink:
Mysza pisze:eve69 pisze:Mysza pisze:eve69 pisze:a male literki mozna podgladac w opcji "cytuj" matolku![]()
to bylo z czuloscia : wink:
ja wiem, wiem, nawet mi się spodobało![]()
Ivcia pisze:Pod klepsydra
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 37 gości