Maryla pisze:jeśli kotka jest dzika mogę pośredniczyć w załatwieniu talonu na sterylizację bezpłatną.
Ooooo... A co to jest? Czy możesz coś na ten temat powiedzieć? Skąd są te talony itd? Ogromnie mnie to zaciekawiło.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Maryla pisze:jeśli kotka jest dzika mogę pośredniczyć w załatwieniu talonu na sterylizację bezpłatną.
AnnaP.P. pisze:Oberhexe pisze:Pretorię? Znam jednego delikwenta z Warszawy, który ma kotkę Pretorię własnie
Hihihi, Dracusa z historiki? A nie znasz czasami celta zwanego też czasami clv, co ma Budynia![]()
Oberhexe pisze:Ależ ten świat jest mały...CLV znam tylko wirtualnie, zresztą on teraz tylko za ducha robi.
AnnaP.P. pisze:Oberhexe pisze:Ależ ten świat jest mały...CLV znam tylko wirtualnie, zresztą on teraz tylko za ducha robi.
A ja tak podejrzewałam, jak tylko Hersi powiedziała, że zna jednego norwega Hackera....
Maryla pisze: , ale ostatnio czytałam jego artykuł o SUK i napisał nieprawdę ( może pod czyjeś zamówienie ?) - sprawdziłam u innego lekarza.
graga pisze:no to juz czas
cenię p.Wypart i mojego zdania nie zmienię, nadal będę im powierzała zwierzęta, gdy zajdzie taka potrzeba
widzę, że Waszego zdania ani trochę też nie zmienię a że za bardzo cenię Was forumowicze, żeby ta neverending dyskusja miała coś zepsuć w naszych relacjach
ako pisze:Wszystko tak jak pisałam - możliwe jest wysterylizowanie kotki za darmo, tylko musiałabyś się zgłosić w ciągu 2 tygodni. Jesli chcesz wiecej szczegolow to odezwij sie do mnie.
A sterylizacja z małym cięciem kosztuje 170 zł.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 51 gości