Moderator: Estraven
MarciaMuuu pisze:brybry![]()
No powiedzcie sami - czy ten tydzień nie nastaraja jakoś tak optymistycznie![]()
kothka pisze:Dzień dobry chłopaki
U nas leje...
Mereth pisze:Siedzę w pracy nad kawą, ledwo co widzę na oczy, bo te łobuzy znowu nie dały pospać![]()
Tak jak w weekend jakoś spali normalnie, to dzisiaj był brzydko mówiąc mały sajgon![]()
Nie wiem od której znowu latali, budziłam się kilka razy, jak obudziłam się ostatni raz przed 5, to już był koniec snu
![]()
A teraz pewnie mądrale będą odsypiać sobie w najlepsze![]()
![]()
![]()
Kochane skarby, no !! :lol:![]()
MarciaMuuu pisze:Mereth pisze:Siedzę w pracy nad kawą, ledwo co widzę na oczy, bo te łobuzy znowu nie dały pospać![]()
Tak jak w weekend jakoś spali normalnie, to dzisiaj był brzydko mówiąc mały sajgon![]()
Nie wiem od której znowu latali, budziłam się kilka razy, jak obudziłam się ostatni raz przed 5, to już był koniec snu
![]()
A teraz pewnie mądrale będą odsypiać sobie w najlepsze![]()
![]()
![]()
Kochane skarby, no !! :lol:![]()
Syndrom kociarza
talaaa pisze:bry bry Zorku, Pulpeciku, Mereth!
aaaaale nas długo nie było
ale Duza jakąś sesje ma i mówi ze do slubu z nią musi zdąrzyć...
i ciągle siedzi nad notatkami i książkami a Kornik jej podgryza te papierzyska![]()
Z&K
Avian pisze:Dzień dobry chłopaki z Dużą
Ale ja już muszę być stary ...w ogóle mi sie nie chce w nocy szaleć
![]()
Jedzonko leży w miseczce bezpańskie, nie ma po co budzic Dużej, bo i tak wrzuci to samo ... a jeszcze jej sie przypomni, ze trzeba mi tabletke wcisnąć![]()
Nie - stanowczo lepiej spać w nocy![]()
Gagat rozmyślający nad ranem
joshua_ada pisze:Tia... Ja pomimo żołnierskich pobudek też kocham moje kociejstwo!
(choć w chwili brutalnego budzenia zamiast mówić "kocham Cię" mówię "zaraz zrobię z Ciebie kotleta!" albo coś równie romantycznego)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości