hihihi maske zaba ma niczym maluch .. bagaznik jak duze kombi ale fajno by bylo aby zrzucila tak 0.5kg....jak ktos znajdzie dobra recepte na dietke to ja ekhmmm znaczy zaba sie pisze na to
"Nawet najmniejszy kot jest arcydzielem"Leonardo da Vincimoje koty
Trzymam kciuki za Sabinkę i chyba powinnam dołączyć Stinky'ego (ta biała fretka). Jak się go kładzie na pleckach to jest wielki brzuchol, rozpływający się i gdzieś tam w zwałach tłuszczu małe stópki Ale jak się tyje z 0,5 do 1,3 w 3 miesiące to tak jest
Zuza - jeśli chcesz mogę Ci trochę tego odchudzającego Hillsa odstąpić. Sasza go nie cierpi, nie chce go jeść, pluje nim na podłogę. Będziesz mogła sprawdzić, czy Biała to przełknie Daje Saszy zmieszanego Hillsa (pfuj) poprzednio - z RC Indoor teraz z RC Obesity. Na Obesity Sasza reaguje mruczeniem i ogólnym entuzjazmem ale porcje całkowicie wystarczają.
Ponieważ Obesity kupiłam dopiero co, więc chcę powoli na to przejść i odstawic Hillsa.
Nie wiem co to jest r/d i k/d Ten Hills nazywa sie Hills Science Plan Feline Light Adult z kurczakiem.
Zostało mi tego jakieś pół kilograma - nie mam wagi. Głupia byłam bo kupiłam od razu 2 kg - nie mieli mniejszych paczuszek. Zuza - no coś Ty - nic za to nie chcę - nam nie jest potrzebne