tosiula pisze:Femka pisze:czy ja dobrze trafiłam do wątku Mosia niejakiego łażącego po stole bez pytania?![]()
chciałam tylko dopytać, czy po stole łazi mały Moś czy Duża Mośka
koty sa raczej kulturalne...
czyje?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tosiula pisze:Femka pisze:czy ja dobrze trafiłam do wątku Mosia niejakiego łażącego po stole bez pytania?![]()
Femka pisze:czy ja dobrze trafiłam do wątku Mosia niejakiego łażącego po stole bez pytania?![]()
Femka pisze:tosiula pisze:Femka pisze:czy ja dobrze trafiłam do wątku Mosia niejakiego łażącego po stole bez pytania?![]()
czyje?
moś pisze:Femka pisze:tosiula pisze:Femka pisze:czy ja dobrze trafiłam do wątku Mosia niejakiego łażącego po stole bez pytania?![]()
czyje?
Pewnie tosiuli bo moje malo
tosiula pisze:..ekh, moje to tak jakby niezbyt
Femka pisze:Mośka, dzisiaj przypadkiem w radiu usłyszałam,że Budysiowate to strasznie hałaśliwe sąTak się zastanawiam, czy jak kiedyś dopadnę pysio Budysia, to skonsumuję moją miłość do niego soczystym buziakiem
![]()
a co do łażenia po stole, to wszystko w normie
u mnie dzięki temu nic się po kuchennym bufecie nie wala![]()
Fotka Budysia jak zwykle przecudna, dziękuję
moja Budysiowa miłość
moś pisze:ze co niby?Pierwszy raz slysze, moze o iine budysiowate chodzilo bo to oceany cichosci som
Oczywiscie varia zaprzeczy- jak to doczyta offkors- bo na nia naszczekal strasznie
Femka pisze:moś pisze:ze co niby?Pierwszy raz slysze, moze o iine budysiowate chodzilo bo to oceany cichosci som
Oczywiscie varia zaprzeczy- jak to doczyta offkors- bo na nia naszczekal strasznie
bo to mądry bardzo Budyś jest![]()
a co do spokojności to mnie uspokoiłaś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, nfd, zuza i 19 gości