Romek :o) - cz.3 - zdjęcia, zdjęcia...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 14, 2008 5:00

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro maja 14, 2008 6:23

Cześć Romek :D

Mereth

Od: Pon paź 01, 2007 10:43

Post » Śro maja 14, 2008 6:36

Dzień dobry :)
U nas bez zmian - co znajdę jakieś mieszkanie względne cenowo - to TŻ nie podoba się lokalizacja :twisted: Chyba mnie trafi wkrótce ;)
Najlepsze jest to, ze od jutra zostajemy bez telefonu :strach:, bo jeden abonament się skończył, a druga karta jeszcze nie zdążyła dotrzeć od tygodnia... (kocham Orange ;)) ciekawe jak bede dzwonić do potencjalnych mieszkań :twisted:

Romusia dzisiaj w nocy coś mocno suszyło... co chwilę słyszałam jak wodę pije... rano miska była pusta 8O Jakiś kac gigant ;)

Zdjęć nie ma :twisted: Obiekt się zbuntował ostatnio i za każdym razem się rusza :? A mój aparat takich zdjęć nie potrafi robić...

kothka

Od: Wto lis 09, 2004 12:50

Post » Śro maja 14, 2008 6:39

To znaczy, że mieszkania są,tylko jeszcze inne względy wchodzą w grę,np.lokalizacja?! To tak można wybrzydzać bez końca..(mówię i TZ-cie) Musisz nim trochę potrząsnąć. Czas ucieka,i trzeba się będzie na coś zdecydować...
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro maja 14, 2008 6:53

kalair pisze:To znaczy, że mieszkania są,tylko jeszcze inne względy wchodzą w grę,np.lokalizacja?! To tak można wybrzydzać bez końca..(mówię i TZ-cie) Musisz nim trochę potrząsnąć. Czas ucieka,i trzeba się będzie na coś zdecydować...

fajnie się mówi, tylko jak się przeprowadzimy to tam trzeba jakoś funkcjonować ;) Do ceny mieszkania trzeba doliczyć ceny za paliwo (a TŻ do pracy nei dojedzie komunikacją miejską, bo tam gdzie pracuje żadna nie dojeżdża), więc jak lokalizacja będzie nei bardzo, to paliwo nas pociągnie więcej niż mieszkanie - i tak w tej chwili daje to 500 zł miesięcznie ;)
A lokalizacja rzeczywiście była do d..., jak ktoś zna Wrocław, to wie co znaczy Leśnica :twisted: Dojazd do miasta - 3 godziny :twisted:

A mieszkania bywają - widziałam całe 2, które cenowo by się nadawały ;) Obydwa mają ze 20 m2 i bez kuchni :twisted: Ja w tej chwili na 26 się już nei mieszczę...

kothka

Post » Śro maja 14, 2008 6:59

kothka pisze:
kalair pisze:To znaczy, że mieszkania są,tylko jeszcze inne względy wchodzą w grę,np.lokalizacja?! To tak można wybrzydzać bez końca..(mówię i TZ-cie) Musisz nim trochę potrząsnąć. Czas ucieka,i trzeba się będzie na coś zdecydować...

fajnie się mówi, tylko jak się przeprowadzimy to tam trzeba jakoś funkcjonować ;) Do ceny mieszkania trzeba doliczyć ceny za paliwo (a TŻ do pracy nei dojedzie komunikacją miejską, bo tam gdzie pracuje żadna nie dojeżdża), więc jak lokalizacja będzie nei bardzo, to paliwo nas pociągnie więcej niż mieszkanie - i tak w tej chwili daje to 500 zł miesięcznie ;)
A lokalizacja rzeczywiście była do d..., jak ktoś zna Wrocław, to wie co znaczy Leśnica :twisted: Dojazd do miasta - 3 godziny :twisted:

A mieszkania bywają - widziałam całe 2, które cenowo by się nadawały ;) Obydwa mają ze 20 m2 i bez kuchni :twisted: Ja w tej chwili na 26 się już nei mieszczę...

No nie,wtej sytuacji,gdzieodległość jest istotna,to nie ma o czym mówić..Ojej..
Ale czy w przypadku mniejszego miszkanka,nie można by ewentualnie część rzeczy przetrzymać u rodziców? W ostateczności? Coś mniej potrzebnego..Qrczę, no jest problem,ale wierzę, żecoś się znajdzie!!
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro maja 14, 2008 7:06

kalair pisze:
kothka pisze:

A lokalizacja rzeczywiście była do d..., jak ktoś zna Wrocław, to wie co znaczy Leśnica :twisted: Dojazd do miasta - 3 godziny w korku :twisted:

No nie,wtej sytuacji,gdzieodległość jest istotna,to nie ma o czym mówić..Ojej..
Ale czy w przypadku mniejszego miszkanka,nie można by ewentualnie część rzeczy przetrzymać u rodziców? W ostateczności? Coś mniej potrzebnego..Qrczę, no jest problem,ale wierzę, żecoś się znajdzie!!

I tak już duzo rzeczy u nich trzymamy, bo sie nie mieścimy, więc pewnie coś jeszcze się da :) Znaleźć coś się musi, innej opcji nie przyjmuję :)
Zawsze coś się udawało znaleźć, to teraz nie może być inaczej :)

kothka

Post » Śro maja 14, 2008 7:25

I tak trzymać Beatko! :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro maja 14, 2008 10:44

:ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok:
:ok: :ok:
:ok:
za domek

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro maja 14, 2008 10:46

Kciuki za mieszkanie :ok:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Śro maja 14, 2008 20:38

Cały czas trzymam :ok: :ok:

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Śro maja 14, 2008 20:40

Bry, kciuki oczywisie za mieszkanie Obrazek
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw maja 15, 2008 6:29

Cześć Romku :D

Oczywiście kciuki za mieszkanie :ok:

Mereth

Post » Czw maja 15, 2008 6:51

DZień dobry :)
Bardzo dziękujemy za kciuki, one musza pomóc :)

chwilowo nie mamy nawet telefonu :twisted: jeden abonament się skończył dzisiaj (swoją drogą byłam pewna, że dopiero jutro :roll: ), a karta SIM druga jeszcze nie doszła (chociaż zamawiana w tamtym tygodniu jeszcze...). Dobrze, że internetu nie zabrali :twisted:

Zdjęć dalej nie ma :twisted:
Ale jutro powinny już być :)

kothka

Post » Czw maja 15, 2008 6:56

Bez telefonu trochę ciężko szukać mieszkania :roll: Ale tak jak mówisz, dobrze, że net jest. Masz już coś na oku? Jakieś ciekawe ogłoszenia się pojawiły?

Mereth

[poprzednia][następna]