izaA pisze:Pierwsze jaja młodych kur są zakrwawione, więc raczej je boliale pewnie nie mogą tego procesu powstrzymać, chyba wiecie, jakie porównanie mi przychodzi do głowy
Też tak myślałam...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
izaA pisze:Pierwsze jaja młodych kur są zakrwawione, więc raczej je boliale pewnie nie mogą tego procesu powstrzymać, chyba wiecie, jakie porównanie mi przychodzi do głowy
tosiula pisze:a jakieś fotki z kotem to tu, czy dwa wąteczki dalej?
kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze: robale dla niegrzecznych
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Żuczek to nie robal
Tez Ci coś dałam!![]()
Marcelibu pisze:izaA pisze:Pierwsze jaja młodych kur są zakrwawione, więc raczej je boliale pewnie nie mogą tego procesu powstrzymać, chyba wiecie, jakie porównanie mi przychodzi do głowy
Też tak myślałam...
moś pisze:Marcelibu pisze:izaA pisze:Pierwsze jaja młodych kur są zakrwawione, więc raczej je boliale pewnie nie mogą tego procesu powstrzymać, chyba wiecie, jakie porównanie mi przychodzi do głowy
Też tak myślałam...
![]()
![]()
kalair pisze:Ale Mośka naj-...nie?![]()
Marcelibu pisze:moś pisze:Marcelibu pisze:izaA pisze:Pierwsze jaja młodych kur są zakrwawione, więc raczej je boliale pewnie nie mogą tego procesu powstrzymać, chyba wiecie, jakie porównanie mi przychodzi do głowy
Też tak myślałam...
![]()
![]()
No cio?![]()
. Jeszcze sie wątek na KŁ założy i będziemy sobie takie rozważania prowadzić
...
trawa11 pisze:kalair pisze:Ale Mośka naj-...nie?![]()
no już niechciałam tak dobitnie podkreślać ,ze ta w zielonym![]()
![]()
![]()
.......
moś pisze:Marcelibu pisze:moś pisze:Marcelibu pisze:izaA pisze:Pierwsze jaja młodych kur są zakrwawione, więc raczej je boliale pewnie nie mogą tego procesu powstrzymać, chyba wiecie, jakie porównanie mi przychodzi do głowy
Też tak myślałam...
![]()
![]()
No cio?![]()
. Jeszcze sie wątek na KŁ założy i będziemy sobie takie rozważania prowadzić
...
To ja bym sie wolala sam wyrzucic z takiego watku
trawa11 pisze:Moska ,jakie przepiekne foty dzisiaj wstawilas![]()
![]()
![]()
wszystkie![]()
bez wyjatku![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości