Moderator: Estraven
aniaposz pisze:Słuchajcie, tak sobie cichutko podczytywałam ten wątek i mocno kibicowałam Uszce. I strasznie się cieszę, że znalazła dziewczyna dom.Myślę, że mogłabym pomóc w transporcie z Wawy do Mikołajek, tylko nie wiem kiedy. Mój TŻ jeździ w okolice Mazur służbowo przynajmniej raz na dwa tygodnie, ale nie jest w stanie powiedzieć dziś kiedy (i czy) w 2. tygodniu maja pojedzie. Bywa, że zajeżdża też do Mikołajek, ale jeśli w grę wchodzi też Giżycko czy Olsztyn, to tym lepiej. Myślę, że będzie to wiedział dopiero ok. 5 maja. Będę naprawdę bardzo szczęśliwa, gdybym mogła pomóc.
Rozmawiałam już wstępnie z TŻem i obecność kota absolutnie mu nie przeszkadza. I też chętnie pomoże. Uszka mogłaby nocować u niego (nie mieszkamy jeszcze razem) i zabrałby ją z samego rana, wyruszając w podróż. No, ale szczegóły do ustalenia. O ile zechcecie mi zaufać.
aniaposz pisze::lol: W takim razie podtrzymuję moją deklarację pomocy i czekam na info. Na pewno jakoś damy radę to wszystko zgrać.

Więc z tym porwaniem po drodze to nie mogę ręczyć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Blue, kasiek1510, madziek*GONZO* i 66 gości