Tomek T. pisze:W samych Katowicach nie, ale będzie wystawa SHKRP w Zabrzu 8 i 9 listopada
A można wiedziec gdzie dokładnie? Pojechałabym, bo w sumie to wcale nie tak daleko....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tomek T. pisze:W samych Katowicach nie, ale będzie wystawa SHKRP w Zabrzu 8 i 9 listopada
Oberhexe pisze:Candy pisze:Ja z naszego oddziału przeważnie jadę sama.Pociągiem.Może w końcu będę z kimś jeździć???Plisssssssss
Candy, mnie wybierz! Mnie!![]()
A tak serio topewnie bedziemy jechać z Bydgoszczy pociągiem - pewnie sie dosiądziemy do pociągu z gdyni. Więc jakby co, to wiadomo
Oberhexe pisze:Candy pisze:Ja z naszego oddziału przeważnie jadę sama.Pociągiem.Może w końcu będę z kimś jeździć???Plisssssssss
Candy, mnie wybierz! Mnie!![]()
A tak serio topewnie bedziemy jechać z Bydgoszczy pociągiem - pewnie sie dosiądziemy do pociągu z gdyni. Więc jakby co, to wiadomo
Candy pisze:Na wspólną podróż się cieszę.Nawet jak nie będziesz zmotoryzowana-jest pociąg do Poznania,który świetnie pasuje.Nawet jak się spóźnia,organizatorzy czekają na "Gdańsk".
Ale któraż wystawa zaczyna się punktualnie?
KasiKz pisze:Tomek T. pisze:W samych Katowicach nie, ale będzie wystawa SHKRP w Zabrzu 8 i 9 listopada
A można wiedziec gdzie dokładnie? Pojechałabym, bo w sumie to wcale nie tak daleko....
Aga pisze:Mnie nie bedzie w Poznaniu. Będę natomiast w Warszawie w październiku. Czekam na chetnych sąsiadów
mini2 pisze:Witaj Candy! ja będę i w Warszawie i w Poznaniu. mam nadzieję na spotkanie i pomoc......taka jak ostatnio
Candy pisze:mini2 pisze:Witaj Candy! ja będę i w Warszawie i w Poznaniu. mam nadzieję na spotkanie i pomoc......taka jak ostatnio
Też się cieszę![]()
Mam nadzieję,że znowu będzie nam dopisywał humor.A Olivia ma nowy aparat fotograficznyGdyby pojechała do Warszawy...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Meteorolog1 i 34 gości