generał Kulka
Chorąży sztabowy Psot
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MarciaMuuu pisze:Iskropka pisze:Cześć Słonecznie!
Ten kwiatek ma zęby![]()
![]()
Cześć Kropciu
MarciaMuuu pisze:Witanko wszystkim![]()
Ja mam naprawdę dziwne te koty![]()
One spią dłużej niż my![]()
Wstałam o 6.30 (TŻ spał, bo ma dziś wolne) - wstałam, Rude footro ni drgnęło na podusi i spało dalej. W dużym pokoju rezzty kotów brak
. Oczywiście jak zamknęłam drzwi do łazienki to nagle wszystkie sie pobudziły
i przybiegły marudzić, że one też kcą się umyć i to akurat ze mną, w łazience, bo im smutno, a bo się stęskniły i jak ja to sobie wyobrażam, że ja pójdę do łazienki sama
, bo one chcą zobaczyc, co ja tam ukrywam i tam napewno jest fajniej (no bo skoro tam poszłam) i pewnie jest żarełko (
), a napewno po prostu napewno jest tam kawałek zmiętolonej szarej tasmy (
) na podłodze i to jest super zabawka - nawet Rudy to przyznał
, a on się do takich spraw nie przyznaje.
Paulaaa pisze:Cześc kofane kotołaki no i mniej duza
amyszka pisze:Ja też chcę mieć koty co śpią dłużej ode mnie!,albo chociaż tyle samo co ja ! To niesprawiedliwe że ja mam pobudkę o 4 -ej ,potem jak tylko zasnę to następną i następną... -żebym czasem sobie nie pospała![]()
Malati pisze::ryk:
wiesz co Marcia? Jak śpią to źle, jak nie śpią to narzekasz, że Cię męczą. One po prostu czekają na odpowiedni moment!
Malati pisze:
Zresztą one wcale nie idą po jedzenie ale chcą zobaczyć czy dobrze umyłaś zęby, czy nie zapomniałaś o uszach i szyi
Avian pisze:Dobry wieczór Kotołaki
A moje koty śpią calusieńką noc![]()
Wieczorem ok.21 juz patrzą na mnie wymownie (czyli "chodź juz do łóżka" ), rano jak wstaję, przewracają sie na drugi bok i mruczą zadowolone "całe łóżko nasze"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 15 gości