Czekoladka pisze:
O tutaj można zauważyć oczy.
śliczne

p.s. tak, doczytałam wczoraj, że twoja nie jest syjamem

p.s. bingo !
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Czekoladka pisze:
kalair pisze:Mereth pisze:Witanko kalair i szylkrecie
Witam Cię wieczornie Mereth!![]()
I zdjątko teraz-
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:Byłam w zoologicznym niedaleko domu dzisiaj, kupić Meli przysmaczek, bo jej obiecałam. Wybrałam z Vitacraftu paczuszkę, która ma zwalczać nieświeży oddech (to ma chyba mięte w środku), jakieś tableteczki z witaminkami na sztuki (po 10gr, jakieś śmietankowe, z mięskiem i aloesem) i dla Nali wzięłam jeszcze jeden dwupak Sanabelli, a gratis dostała podkładkę pod miseczki
![]()
Myślicie, że te "witaminki" działają? Ile razy mogę jej to podawać?
Szkoda, że w Rydułtowach nie ma choć jednego takiego sklepu zoologicznego.. Mamy jeden, jedyny.. Ale takich porządnych karm tam nie uświadczysz
p.s. Chyba będę mamą chrzestną!
Annette,witaminki daje się różnie..Dla kici w wieku Twojej dawałam dwie dziennie..Ale lepiej zapytać. Bo przy dobrej karmie są po prostu zbędne.
Hmm.. to pewnie są te witaminizowane przysmaki.. Dzisiaj Mela dostała jeden - śmietankowy.. Ile radości.. A te miętowe? Szaleństwo.. Jakiś czas jeszcze siedziała pod szafkągrubasek jeden.. Wezmę to do domu, ciekawe czy Nali zasmakują
Po przeczytaniu wątku Buborka dochodzę do wniosku, że Nala może przeżyć sterylkę jak Kropcia :/ ale czego sie nie robi dla pupila. Oj, znowu się nastresuję
annette88 pisze:Czekoladka pisze:Ja już nie mogę z moim kotem... Wydziera się w kuchni na cały głos (wiadomo chce papu, ale z puszki).
Otworzyłam jej odświętną puszkę Sheby "dziczyzna z jagnięciną".Aż mi samej ślinka cieknie...
Ja tak mam jak otwieram Sanabelle.. Chętnie bym spróbowała, jak smakuje to, co tak fajnie pachnie.. Ale boję się konsekwencji ze strony układu pokarmowego
Mereth pisze:kalair pisze:Mereth pisze:Witanko kalair i szylkrecie
I zdjątko teraz-
Śliczne zdjątko
annette88 pisze:Czekoladka pisze:
ślicznemmm.. takie cicie.. to ja chce kiedyś czarną kotkę i syjamską jeszcze
![]()
p.s. bingo !
Czekoladka pisze:annette88 pisze:Czekoladka pisze:Ja już nie mogę z moim kotem... Wydziera się w kuchni na cały głos (wiadomo chce papu, ale z puszki).
Otworzyłam jej odświętną puszkę Sheby "dziczyzna z jagnięciną".Aż mi samej ślinka cieknie...
Ja tak mam jak otwieram Sanabelle.. Chętnie bym spróbowała, jak smakuje to, co tak fajnie pachnie.. Ale boję się konsekwencji ze strony układu pokarmowego
Gimpet jest jednak super, bo ma całe kawałki mięsa. Jednym jego minusem jest to, że smaki są prawie takie same (tuńczyk, ryba, krab).
Sheba ma takie bardziej w konsystencjii musu...
Polecam jeszcze Gurmed Gold, też musowy i ma duuży wybór. Ostatnio w TV widzialam jego reklamę z białym persem.![]()
A właśnie Inesia pochlipała trochę tego co zostało na talerzu po kiszonej kapuście...
kalair pisze: A te przysmaki traktuj jako..przysmaki
kalair pisze:annette88 pisze:Czekoladka pisze:
![]()
p.s. bingo !
Annette, ja bym też wszystko chciała..ale się nie da!![]()
Czekoladka pisze:annette88 pisze:Czekoladka pisze:Ja już nie mogę z moim kotem... Wydziera się w kuchni na cały głos (wiadomo chce papu, ale z puszki).
Gimpet jest jednak super, bo ma całe kawałki mięsa. Jednym jego minusem jest to, że smaki są prawie takie same (tuńczyk, ryba, krab).
Sheba ma takie bardziej w konsystencjii musu...
Polecam jeszcze Gurmed Gold, też musowy i ma duuży wybór. Ostatnio w TV widzialam jego reklamę z białym persem.![]()
A właśnie Inesia pochlipała trochę tego co zostało na talerzu po kiszonej kapuście...
kalair pisze:Mereth pisze:kalair pisze:Mereth pisze:Witanko kalair i szylkrecie
I zdjątko teraz-
Śliczne zdjątko
Wspomnienie słońca..![]()
Czekoladka pisze:kalair pisze:annette88 pisze:Czekoladka pisze:
![]()
p.s. bingo !
Annette, ja bym też wszystko chciała..ale się nie da!![]()
Da się, ale to by musiały być dwa koty: jeden czarny, drugi syjam.![]()
W komplecie 4...
annette88 pisze:kalair pisze: A te przysmaki traktuj jako..przysmaki
Owszemale Mela musiała spróbować
co by wyrazić swoją opinię
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Google Adsense [Bot], zuzia115 i 35 gości