haniaszaraf pisze:.Tylko czemu Matahari tak ją spasła???
.
oj jak Matahari to przeczyta to marny twój los...ja już jestem prawie wydziedziczona i wysterylizowana za gadanie takich rzeczy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
haniaszaraf pisze:.Tylko czemu Matahari tak ją spasła???
.
haniaszaraf pisze:A ja się nie boję,bo daleko mieszkam
haniaszaraf pisze:Teraz pytanka do doświadczonych kociarzy (pozwolę sobie wytłuścić):
1.Helcia gardzi drobno pokrojonym,surowym antrykotem, za to zajada saszetki Whiskasa,Czy można jej jakoś wyklarowac,że źle czyni?Może pomieszać?Panna ma wykwintne podniebienie,bo wołowinkę zrazową to i owszem,spożyje.Tylko cena,panie,cena!!!
2.Kocią trawkę Grudzia ignoruje a Helcia wyciąąąga sobie po zdziebełku i traktuje jak zabawkę.Czy mozna im trawkę siekac i dodawać do jadła?
3.Obie kuwety są w łazience (sukces!dzięki za radę).Teraz chciałabym jedną zlikwidować.Zamierzam zdjąć osłonę od krytej kuwety Helci i dosypać używanego żwirku Grudzi.Czy taki plan ma sens?
haniaszaraf pisze:1.Helcia gardzi drobno pokrojonym,surowym antrykotem, za to zajada saszetki Whiskasa,Czy można jej jakoś wyklarowac,że źle czyni?Może pomieszać?Panna ma wykwintne podniebienie,bo wołowinkę zrazową to i owszem,spożyje.Tylko cena,panie,cena!!!
2.Kocią trawkę Grudzia ignoruje a Helcia wyciąąąga sobie po zdziebełku i traktuje jak zabawkę.Czy mozna im trawkę siekac i dodawać do jadła?
3.Obie kuwety są w łazience (sukces!dzięki za radę).Teraz chciałabym jedną zlikwidować.Zamierzam zdjąć osłonę od krytej kuwety Helci i dosypać używanego żwirku Grudzi.Czy taki plan ma sens?
Matahari pisze:ad. 3... proponowałabym, na początek, dosypać do kuwety Rudej pod spód żwirku używanego trochę żwirku, do którego chcesz ją przyzwyczaić... i popatrzeć jak zareaguje...
haniaszaraf pisze:Ale czemu fot nie widać w treści wątku?
Dosypałam żwirek Grudzi (Benkowo-Pigwowy)do kuwety Helci,zdjęłam górną część i...zobaczymy...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, Silverblue i 19 gości