Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mb pisze:A ten ogródek to wspaniała rzecz i dla nich i dla mnie: uwielbiam obserwować ich zachowanie, gdy są na zewnątrz. Najśmieszniej zachowuje się Kaśka, gdy często przebiega te "połacie"w takim szale, jakby polowała na antylopę lub jakby była ścigana przez stado wilków
mb pisze:Dziękujemy za pozdrowienia i głaski, a ja proszę o pieszczotliwe wyczochranie Baksa i Gina w moim imieniu
anna09 pisze:mb pisze:O tak, to jest piękny widokJa znam to z obserwacji Antka i jego kumpli u moich rodziców
Z tym, że Antek raz naprawdę polował na sarnę i... nauczył się, że na takie duże zwierzątka się NIE poluje
![]()
![]()
Chłopaków wyczochrałam, za co dziękująJa proszę wymiziać dziewczynki ode mnie, a kawalerowie przesyłają ukłony dziewczynkom i ich Dużej
kasia86 pisze:Puk- puk!![]()
Wstawać Śpiochy
mb pisze:A Bisia właśnie zrobiła drugą kupkę - ma dziewczyna dobry apetyt![]()
Tak więc zapowiada się ciekawy dzień
kasia86 pisze:Moje załatwiają się raz dziennie, ale Kasieńka dwa razybo jeszcze mała.
Powinnaś się cieszyć że mają apetyt, bo moje to się wybredne porobiły, nawet KaśkaNaprzywoziłam im puszek to powiedziały mi żebym sobie w ty..k wsadziła, beleg...a nie będą jadły.Saszetki wolą
![]()
mb pisze:A Twoje towarzystwo to po prostu niewdzięczniki
anna09 pisze:
Proszę wyściskac ode mnie i chłopaków dziewczynki, a Tobie przesyłamy serdeczne pozdrowienia i życzymy miłej podróży przez miasto jutro
kasia86 pisze:Wiecie co? Ja jeszcze nie byłam w Krakowie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], haaszek, puszatek i 12 gości