Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mysza pisze:I nie żebym Cię do czegoś namawiała, ale z tego co wiem to KasiaD. od której dostaniesz rudzielca ma chyba nadal inne kotki do oddania. Rudzielec już się z nimi poznał i miałby już kumpla/kumpelkę. Pomyśl o tym.
lidiya pisze:to ze rudzielce tak szybka znjaduja dom to bardzo cudowne , ale i za razem troche smutne......rozchodza sie jak swierze buleczki tylko ze wzgledu na swoj przesliczny kolor, a inne mimo ze tez ladne juz nie tak latwo albo wcale....
primary pisze:Czemu mieć tylko jednego kota kiedy można miec dwa, prawda![]()
Nelly pisze:Ideałem kociego piękna dla TZ-ta jest na przykład w odniesieniu do dachowców jest szara koteczka z białymi dodatkami
Nelly pisze: A ja miałam słabość do czarnych i białymi skaretkami, krawacikiem i białymi wąsami, takiego kociego eleganta![]()
primary pisze:Już piszę![]()
Kotek będzie mieszkał ze mną na Kabatach, w bloku. Niestety nie mam ogrodu, ale będzie miał do biegania spore mieszkanie. Na razie będzie mieszkał tylko ze mną, ale myslę, za jakiś czas znajdę mu towarzystwo. Czemu mieć tylko jednego kota kiedy można miec dwa, prawda![]()
ale to za jakis czas, kiedy już się zadomowi.
Od kilku tygodni - odkąd stwierdziłam, że stanowczo muszę mieć kota - szukałam rudzielca. Ten jest wyjątkowo piekny, no i zakochałam się![]()
prim
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Silverblue i 27 gości