wyspalam się

dziekuję

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Hmmm..Trudno w to uwierzyć, biorąc pod uwagę godzinę pójścia spać, ale powiedzmy, że się wyspałaś.
trawa11 pisze:kalair pisze:Hmmm..Trudno w to uwierzyć, biorąc pod uwagę godzinę pójścia spać, ale powiedzmy, że się wyspałaś.
a skad Ty wiesz ,o której poszłam spać
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Hmmm..Trudno w to uwierzyć, biorąc pod uwagę godzinę pójścia spać, ale powiedzmy, że się wyspałaś.
Ojej..
Wiem, o której tu byłaś jeszcze. A jak poszłaś jeszcze później-to jakim cudem w ogóle wstałaś!?![]()
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Hmmm..Trudno w to uwierzyć, biorąc pod uwagę godzinę pójścia spać, ale powiedzmy, że się wyspałaś.
Ojej..
Wiem, o której tu byłaś jeszcze. A jak poszłaś jeszcze później-to jakim cudem w ogóle wstałaś!?![]()
jak trzeba ,to wstaje
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Hmmm..Trudno w to uwierzyć, biorąc pod uwagę godzinę pójścia spać, ale powiedzmy, że się wyspałaś.
Ojej..
jak trzeba ,to wstaje
Znaczy masz silną wolę!![]()
![]()
Kiedy wybywacie?
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Hmmm..Trudno w to uwierzyć, biorąc pod uwagę godzinę pójścia spać, ale powiedzmy, że się wyspałaś.
Ojej..
jak trzeba ,to wstaje
Znaczy masz silną wolę!![]()
![]()
Kiedy wybywacie?
juz
moś pisze:A ja nigdzie nie wybywam ...bycze sie z JJ-tem![]()
dzień doberek, niezle wczoraj zakotwiczyłyscie na forum
moś pisze::lol:Nikogo nie ma na zadnym zaprzyjaznionym watku, czy ja jestem odmieńcem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 23 gości