Pozdrowienia dla dużej i mnóstwo mizianek dla zadowolonych dziewczynek

Jeśli chodzi o pokarm, to ja właśnie jestem na etapie próbowaniaa co zasmakuje moim tymczasom... i nie jest łatwo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia86 pisze:Śliczne zdjęciaszczególnie to na którym są trzy kotki w stanie spoczynku
Moja Kasieńka też ma brzydkie kupaki po tuńczyku w olejuale ona jest taki żarłok
![]()
Jedne koty tego nie chcą, drugie czego innego, i tak w kółko codziennie od rana![]()
Pozdrawiam WSZYSTKIE 5 DZIEWCZYNEK
anna09 pisze:Zdjęcia ślicznych dziewczynek zmękczyły moje serce i sprawiły, że Twoje zaniedbanie zostało wybaczoneWszystkie dziewczynki wyglądają na baaardzo zadowolone
Inaczej byc nie może, skoro ich opiekunka tak o nie dba
![]()
Pozdrowienia dla dużej i mnóstwo mizianek dla zadowolonych dziewczynek![]()
Jeśli chodzi o pokarm, to ja właśnie jestem na etapie próbowaniaa co zasmakuje moim tymczasom... i nie jest łatwo![]()
mb pisze:Z jedzeniem zawsze są jakieś problemy. W najlepszym razie po prostu nie smakuje![]()
mb pisze:A Baks i Gin są niesamowicie przystojni - ta oszałamiająca kolorystyka futerek![]()
Prosze także wymiziać ich solidnie ode mnie
anna09 pisze:Bardzo proszę już więcej nie zaniedbywac wątku i pisać o wspaniałej czwórce dziewczynek regularnie, zamieszczając odpowiednią dawkę zdjęć![]()
weatherwax pisze:I pomyśleć, że Bisia, mały koci więzień, spędziła 10 lat życia zamknięta w jednym pomieszczeniu! Nech sobie teraz wychodzi i cieszy się trawką, przestrzenią i słoneczkiem, należy jej się taka odmiana losu.
Cudnie, że wszystkie Twoje kicie mogą sobie bezpiecznie pochodzić po trawce.
A Mrusia saszetek nie jada, tak? Tylko suche? (Czegoś nie doczytałam...?)
anna09 pisze:Oj, znowu upomnienie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości