Bombilla ma DOM!!! :D :D :D gratulujemy dokocenia, mb!!! :))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 02, 2008 20:45

...a na dodateklśniąca jest bardzo :D
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Nie mar 02, 2008 21:47

Franuś i spółka pięknie dziękują :)
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon mar 03, 2008 22:38

Mizianki dla koteczek ode mnie i mojego kociego towarzystwa :lol:

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Wto mar 04, 2008 10:34

MaybeXX pisze:Mizianki dla koteczek ode mnie i mojego kociego towarzystwa :lol:

Mizianki przekazałam i proszę o wymizianie cudnej piątki z podpisu :D

Dzis rano miał u nas miejsce mały zatarg :wink: , ale na szczęście emocje szybko opadły :lol: Tym razem Kropcia syczała i to było przyczyną.

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Śro mar 05, 2008 19:21

Co u Was? Czy były jakieś nowe scysje między dziewczynkami? Małe konflikty od czasu do czasu są chyba całkiem normalne... szczególnie w takim babińcu :wink: :D
Pozdrowienia dla dwunożnej i głaski dla czworonożnych kobiet :D
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Czw mar 06, 2008 15:12

anna09 pisze:Co u Was? Czy były jakieś nowe scysje między dziewczynkami? Małe konflikty od czasu do czasu są chyba całkiem normalne... szczególnie w takim babińcu :wink: :D
Pozdrowienia dla dwunożnej i głaski dla czworonożnych kobiet :D

Dziekujemy za pozdrowienia i głaski :D

Nieporozumienia mają miejsce wyłącznie wtedy, gdy Bisia chce się bawić, a pozostałe panie udają, że się boją lub gdy Kasia, podczas zabawy, traktuje Kropcię zbyt niedelikatnie i wtedy Bisia uważa, że trzeba interweniować :lol:
Na szczęście te sytuacje daje się bardzo łatwo opanować, bo Bisia zachowuje się, jak wyszkolony pies policyjny :lol: i na dźwięk swojego imienia zatrzymuje się w miejscu, jak wryta :ryk: Dzięki temu nie dochodzi do żadnych łapkoczynów.
A oto kilka ujęć Bisi, wykonującej swoją najulubieńszą czynność, czyli spanie (a tak w ogóle - to Bisia staje się coraz ładniejsza :D ).

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Czw mar 06, 2008 20:16 przez mb, łącznie edytowano 1 raz

mb

Post » Czw mar 06, 2008 15:37

Duża śliczna dziewczynka :D

Ja też jak krzyknę na któregoś kota po imieniu, który właśnie chce dopaść drugiego, to stanie i spojrzy na mnie i chce powiedzieć ''no co pańcia, my tylko się bawimy''. Ale ja głupia nie jestem, kitu mi nikt nie będzie wciskał :smiech3:
Nigdy nie był groźnie, krew się też nigdy nie lała, jedynie straszenie :lol:
Chłopaki są bardziej przyjacielskie do dziewczynek, niż dziewczynki do siebie
Wiem to na moim przykładzie :wink:
Mizianki proszę przekazać od 6, dla 3 :D
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Czw mar 06, 2008 15:48

Bisia wyglada rewelacyjnie, no, kwitnaco poprostu :D I nijak nie moge się dopatrzeć podobieństwa do psa policyjnego :roll: :wink:
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Post » Czw mar 06, 2008 15:58

kasia86 pisze: Mizianki proszę przekazać od 6, dla 3 :D

Dziewczyny już wymiziałam i przekazuję w ich imieniu, że były bardzo wdzięczne :lol:
Proszę wymiziać także swoją 6-tkę :D

A co do liczby moich dziewcząt :wink: - to jest ich 4:
Kasia, Kropcia, Bisia i Mrusia, o której mało piszę, bo ona zajęta jest zawsze swoimi sprawami (spanie i jedzenie :wink: ) i nie miesza się do żadnych awantur :D

mb

Post » Czw mar 06, 2008 15:59

anna09 pisze:Bisia wyglada rewelacyjnie, no, kwitnaco poprostu :D I nijak nie moge się dopatrzeć podobieństwa do psa policyjnego :roll: :wink:

Bo to kwestia psychiki, a nie wyglądu :ryk:

mb

Post » Czw mar 06, 2008 16:23

O, to przepraszam :oops:
Już się poprawiam :)
Proszę o przekazanie mizianek od 6 do 4 :D
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw mar 06, 2008 16:28

kasia86 pisze:O, to przepraszam :oops:
Już się poprawiam :)
Proszę o przekazanie mizianek od 6 do 4 :D

Mizianki uzupełnione :lol:

mb

Post » Pt mar 07, 2008 22:33

Zauważyłam, że odkąd Bisia stała się rezydentka u MB, ta druga skapi w wątku wieści o koteczce :( A miało być inaczej... miał to byc wątek o czwórce kotek, a więc powinno byc cztery razy więcej wieści i tym samym cztery razy więcej zdjęć. Tym razem będzie tylko upomnienie... :wink:

anna09

Post » Sob mar 08, 2008 13:52

anna09 pisze:Zauważyłam, że odkąd Bisia stała się rezydentka u MB, ta druga skapi w wątku wieści o koteczce :( A miało być inaczej... miał to byc wątek o czwórce kotek, a więc powinno byc cztery razy więcej wieści i tym samym cztery razy więcej zdjęć. Tym razem będzie tylko upomnienie... :wink:

Wiem, że zachowuję się nieładnie :oops: , ale to naprawdę trudności obiektywne, a nie zaniedbanie i już się poprawiam :lol:

Najpierw Bisia, wyglądająca na zadowoloną ze swego losu.

Obrazek Obrazek Obrazek

A teraz pozostałe dziewczyny, także pełne kociego uroku.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Ostatnio miała u nas miejsce ważna zmiana: trzeba było wycofać się z kupowania RC Exigent. Przeprowadzone przeze mnie testy :wink: wykazały, że to właśnie Exigent jest przyczyną rzadkich kupek Bisi, a nie jej, wyleczone już, schorzenia. W sumie był to spory problem i duże wyzwanie, żeby sprostać wszystkim poniższym wymogom:
1. Mruśka jest silnie uczulona na tuńczyka i tran - momentalnie dostaje zapalenia jelit,
2. Kaśka podobnie, tylko w słabszym stopniu,
3. Kropcia ma silne skłonności do zaparć,
4. Żadna, łącznie z Bisią, nie tknie niczego, co choćby tylko pachnie rybą,
5. Nie chcą jeść niczego poza suchą karmą, tylko Bisia lubi zjeść odrobinę dobrej saszetki z sosikiem, Kropcia lubi taki sosik wylizać, ale mokrego nie je,
6. No i nie jest tak, że każda karma smakuje: jedne smakują, a inne są niejadalne i już i nie wiadomo dlaczego (i to jednakowo dla wszystkich, łącznie z Bisią).
Musiałam więc powysilać trochę mózg, żeby przypomnieć sobie, co jadły Kasia, Kropcia i Mrusia dawno temu, a co im nie szkodziło i smakowało. Zrobiłam kilka prób i wreszcie trafiłam: Hill's Adult Hairball Control Chicken - wszystkie robią wzorowe kupki, a takie to jest pyszne, że żadne słowa nie są w stanie tego opisać :lol:

mb

Post » Sob mar 08, 2008 14:21

Śliczne zdjęcia :D szczególnie to na którym są trzy kotki w stanie spoczynku :lol:
Moja Kasieńka też ma brzydkie kupaki po tuńczyku w oleju :( ale ona jest taki żarłok 8O
Jedne koty tego nie chcą, drugie czego innego, i tak w kółko codziennie od rana :smiech3:

Pozdrawiam WSZYSTKIE 5 DZIEWCZYNEK
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]