Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
meggi 2 pisze:widze, ze musze sie cofnac i poczytac w Twoim szalonym wątku o kici i jej pochodzeniu ?Ciociu Aneto Ty masz olbrzymie serduszko , a tak nie lubisz kotów? i jak to wytłumaczyc?
Femka pisze:meggi 2 pisze:widze, ze musze sie cofnac i poczytac w Twoim szalonym wątku o kici i jej pochodzeniu ?Ciociu Aneto Ty masz olbrzymie serduszko , a tak nie lubisz kotów? i jak to wytłumaczyc?
właśnie też się zastanawiam
serducho mam malutkie jak orzeszek laskowy![]()
ale nasza wetka kazała zabrać Agatkę i bałam się, że jak odmówię, to nie będzie chciała leczyć rezydentówI nie miałby kto Szczypiorom zaszczyków w dooopki robić
![]()
![]()
Marcelibu pisze:Femka pisze:meggi 2 pisze:widze, ze musze sie cofnac i poczytac w Twoim szalonym wątku o kici i jej pochodzeniu ?Ciociu Aneto Ty masz olbrzymie serduszko , a tak nie lubisz kotów? i jak to wytłumaczyc?
ale nasza wetka kazała zabrać Agatkę i bałam się, że jak odmówię, to nie będzie chciała leczyć rezydentówI nie miałby kto Szczypiorom zaszczyków w dooopki robić
![]()
![]()
Nie mówiąc o Cocarboxylazie....
Femka pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:meggi 2 pisze:widze, ze musze sie cofnac i poczytac w Twoim szalonym wątku o kici i jej pochodzeniu ?Ciociu Aneto Ty masz olbrzymie serduszko , a tak nie lubisz kotów? i jak to wytłumaczyc?
![]()
![]()
no właśnie...
dwa opakowania ciągle w gablotce leżą...
Marcelibu pisze:Femka pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:meggi 2 pisze:widze, ze musze sie cofnac i poczytac w Twoim szalonym wątku o kici i jej pochodzeniu ?Ciociu Aneto Ty masz olbrzymie serduszko , a tak nie lubisz kotów? i jak to wytłumaczyc?
![]()
![]()
no właśnie...
Chyba muszę do NwŚwZ zadzwonić.... Chyba coś za długo już leży
meggi 2 pisze:widze, ze musze sie cofnac i poczytac w Twoim szalonym wątku o kici i jej pochodzeniu ?Ciociu Aneto Ty masz olbrzymie serduszko , a tak nie lubisz kotów? i jak to wytłumaczyc?
Femka pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:meggi 2 pisze:widze, ze musze sie cofnac i poczytac w Twoim szalonym wątku o kici i jej pochodzeniu ?Ciociu Aneto Ty masz olbrzymie serduszko , a tak nie lubisz kotów? i jak to wytłumaczyc?
![]()
![]()
no właśnie...
Chyba muszę do NwŚwZ zadzwonić.... Chyba coś za długo już leży
zadzwoń, to Cię zapyta, na co teraz Hugcia leczysz![]()
annskr pisze:Doczytałam![]()
Widzę, że złapałaś wirusa![]()
A o kotunię się nie martw, był u mnie Czarcik bez przedniej łapki, świeteni sobie radził - wskakiwał na wysokie półki![]()
wkrótce może będzie czarniutkie maleństwo też bez łapki
Femka pisze:annskr pisze:Doczytałam![]()
A o kotunię się nie martw, był u mnie Czarcik bez przedniej łapki, świeteni sobie radził - wskakiwał na wysokie półki![]()
Aniu, po dwóch dniach obserwacji, obawiam się wyłącznie o meble, a nie o AgatkęSmarkula fruwa po meblach jak mała małpka
trawa11 pisze:Femka pisze:annskr pisze:Doczytałam![]()
Aniu, po dwóch dniach obserwacji, obawiam się wyłącznie o meble, a nie o AgatkęSmarkula fruwa po meblach jak mała małpka
no i o to chodzi ,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 30 gości