Sklepik Kasi D w Trojmieście :) - pierwsze zamówienie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 01, 2003 14:49

Candy pisze:No to już po pokazie:(
Dla oddziału-tak,dla kotów-nie!
Nie mogę zrobić dla kotów niezrzeszonych pokazu,pod groźbą usunięcia ze Związku. I że popieram pseudohodowle! I prowadzę wrogą działalność!
Podziemną:(

Będę na wystawie we Wrocławiu i zapytam się,czy nie mogę pomagać kotom bezdomnym i w schroniskach:( W różnych formach-np pokazu. Tam mam nadzieję,będzie ktoś z Zarządu Głównego.
Acha i jeszcze jedno-żadnej współpracy z innymi Związkami:(
I powiedzcie,gdzie tu dobro kotów?
No,takiego doła to dawno nie miałam...

Candy - tyle lat jestes w zwiazku a dopiero teraz to wiesz ? przeciez to widac, ze tak jest. Jestem w tym samym zwiazku, a widze, ze tak naprawde to tylko kasa sie liczy. No jeszcze czasami niedowartosciowanie czlowieka, bo nic w zyciu nie osiagnal, to teraz sie bedzie kotami wyslugiwal, zeby mistrzostwo zdobyc. Niestety coraz bardziej jestem o tym przekonana. Owszem, sa nieliczni, ale....wlasnie - nieliczni.
Toffie, Bajek, Bździągwa, Julian

kinus

Od: Pon mar 03, 2003 23:22

Post » Pon wrz 01, 2003 18:16

Przeanalizowalam swoja nadzna na ten moment sytuacje materialna i wyszlo mi, ze narazie moje kociambry musza sie zadowoloc sucha purinka odklaczajaca, ktora dostaje w znajomym sklepiku po 12 zl za kilogram. Co innego z przesylka nie wyszloby taniej. A one ta karme bardzo lubia. I puszeczki whiskasa. Bardzo pociagajacy cenowo jest zwirek, ale tez po dodaniu kosztow przesylki to sam zwirek nie wyjdzie taniej niz tu.
Poczekamy. Bedzie lepiej i wtedy z checia skorzystam :)

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Pon wrz 01, 2003 19:28

Izabela ja jestem jak najbardziej za :D Z przyjemnością podjadę na Witomino i odbiorę od koleżanki. :D

Kasiu D Gratulacje. Miałam taką cichą nadzieję, że prędzej czy później rozwiniesz taką działalność :D

msc

Od: Nie mar 09, 2003 12:46

Post » Pon wrz 01, 2003 19:35

Msc to super :D Magda-kolezanka z Witomina, to bardzo fajna kociolubna osoba. Ma w domu kotuchy:Pysie, Bambo, Fele, Busie, Walcie, Tygrysia i Milke. Dochodzacy to Tygrys Bengalski i Czarno-Bialy :D Juz w niedlugim czasie zamieszka w ich domu owczarek niemiecki :D :D :D
Ja dzis tez wysle do Kasi zamowienie.

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

Post » Śro wrz 03, 2003 17:30

Podnoszę na wypadek gdyby ktoś z okolic jeszcze nie zauważył i chciałby się dołożyć :D

msc

Post » Pon wrz 08, 2003 9:01

Nadszedł chyba czas zamknięcia pierwszego zamówienia :D .

Dogadanie terminu wysyłki pozostawiam Izabeli i koleżance ja się dostosuję :D Czekam na numer konta, aby móc uiścić stosowną zapłatę :D

Kasiu dla twojego udogodnienia dodaję, że siódemka na swojej stronie internetowej oferuję odbiór przesyłki z domu od nadawcy :D

msc

Post » Pon wrz 08, 2003 9:24

Ważna informacja: w przelewach, w rubryce "tytułem" prosze wpisywac swój nick.

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Pon wrz 08, 2003 10:32

Mam nadzieję, że to nie ostatnie zamówienie :)
W tej chwili jestem w głębokim kryzysie kasowym i niestety kotuchy muszą poprzestać na tańszym żarełku (na szczęście są zdrowe i nie wymagają diety :lol: ). To tańsze w sklepie jest chyba równe przynajmniej niektórym droższym w sklepiku Kasi, ale dochodzi opłata za przesyłkę i wyprawa na Witomino (z Oliwy z przesiadkami) - w efekcie wyjdzie drożej :(
Ale głęboko wierzę w moje kotuchy - muszą zaczarować los i znowu będzie lepiej :D :D :D :D :D :D

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Pon wrz 08, 2003 12:09

Kiedy mozna zlozyc nastepne zamowienia, bo niestety z powodu nieobecnosci to przegapilam :( nad czym b.ubolewam....

Kasiu D. przeslim mi prosze na PW wszystkie namiary na siebie, jak bede chciala zrobic przelew.

ktosia

Od: Pon gru 02, 2002 18:29

Post » Pon wrz 08, 2003 12:38

ktosia pisze:Kiedy mozna zlozyc nastepne zamowienia, bo niestety z powodu nieobecnosci to przegapilam :( nad czym b.ubolewam....

Kasiu D. przeslim mi prosze na PW wszystkie namiary na siebie, jak bede chciala zrobic przelew.

Jeszcze nie jest za późno. Składaj!

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Czw wrz 11, 2003 12:59

Zamowienie juz zlozone i zaplacone :)

Pytanko: i jak to tam wyglada? Kiedy mozna liczyc na przeslanie do msc? I wlasnie prosze na PW namiary na ciebie, i kiedy dysponujesz czasem zeby po to podjechac? :)

ktosia

Post » Pt wrz 12, 2003 7:35

Ktosiu odbiór u koleżanki Izabeli bo to jej koleżanka ma takie fantastyczne konszachty z firmą kurierską :D Czyli odbiór na Witominie jak się domyślam :D

msc

Post » Pt wrz 12, 2003 7:46

Odbior jest na Witominie. Jak zamowienie bedzie kompletne, podam na priva adres kolezanki-Magdy :D
Z tego co wiem, to Kasia D czeka na wplaty od nas. Jak beda pieniazki u niej, zakupi karme i wysyla do Magdy ( sa to informacje od Magdy, jesli jest inaczej to przepraszam Kasiu).

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

Post » Wto wrz 16, 2003 20:17

Chciałam się zapytać na jakim etapie jest zamówienie, ponieważ karma mi się kończy i nie wiem czy mam lecieć do sklepu czy też czekać na paczkę? :oops: Jeśli nie wszyscy jeszcze wpłacili to proponuję ustalić jakąś ostateczną datę np. 19.09. Sorki za poganianie :oops:

msc

Post » Czw wrz 25, 2003 12:44

No i jak to tam wyglada?
.... Bo mi sie zapasy koncza a tu ni widu ni slychu :(

ktosia

[poprzednia][następna]