trawa11 pisze:Femka pisze:Trawko, tak wyglądała moja kanapa przed wizytą u tapicera.
no ,ja nie wiem ,czy jest sens to naprawiać![]()
jaki mocznik
pisałyśmy równocześnie

napisałam ciut wyżej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:Femka pisze:Trawko, tak wyglądała moja kanapa przed wizytą u tapicera.
no ,ja nie wiem ,czy jest sens to naprawiać![]()
jaki mocznik
trawa11 pisze:no ,mocznika to za duzo,no ale jesli mozna go lekami zbic ,to tak trzeba i nie ma zmiłuj się
No i dieta
![]()
Trzyłapek![]()
![]()
![]()
a której łapki nie ma
Femka pisze:trawa11 pisze:no ,mocznika to za duzo,no ale jesli mozna go lekami zbic ,to tak trzeba i nie ma zmiłuj się
No i dieta
![]()
Trzyłapek![]()
![]()
![]()
a której łapki nie ma
Trawko, nie wiem, której łapki. Wetka,która powiedziała mi o tym koteczku, też nie wie, bo na razie tylko jej wrzucili temat ludzie,których psami się opiekuje.
Wszystko jedno, której łapki brak. Jak tylko usłyszałam, że mam wziąć koteczka, zaraz pomyślałam, że Ci się pochwalę![]()
A co do wyników Femci... Pani Doktor nie uważa, że należy już teraz stosować leki, bo skok wyników nastąpił na skutek mojego niedopilnowaniaCzyli przeze mnie Femci pogorszyły się wyniki.
Pani Doktor zaleciła ciągłość podawania phytophale na zmianę z lespevetem i ścisłe przestrzeganie diety.
Femka pisze:jak tylko do mnie trafi, zaraz go obfocę![]()
już się zastanawiam nad imieniem. Jak będzie chłopczyk,to chyba chciałabym, żeby był Franuś![]()
a dziewczynka... jeszcze nie wiem![]()
strasznie się cieszę, że do mnie trafi. już się zaczynałam czuć niehalo, że żadnych Zarazków nie ma
Femka pisze:strasznie się cieszę, że do mnie trafi. już się zaczynałam czuć niehalo, że żadnych Zarazków nie ma
Femka pisze:Trawko, właśnie się dowiedziałam, że to nie będzie żaden Franuś, bo to dziewczynkaOkoło 6-miesięczna burasia z białymi dodatkami
Jest zdrowa, a łapka juz zabliźniona.Czyli zabieg musiał być jakiś czas temu.
Jutro między 10 a 11 lecę dowetki oglądać koteczkęAle jeszcze nie będę jej mogła zabrać, bo klatkę przywiozę dopiero w poniedziałek po pracy.
Acha, koteczka jest miziasta i nakolankowa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], nfd, Silverblue i 28 gości