Femka pisze:popatrz, nie wiedziałam z tymi budkami.
Specjalnie szukałam takiego, żeby były dwie.
![]()
tak przynajmniej ja zaobserwowałam

kiedys ,gdy mielismy jeszcze Mruczka to miał taki maly drapak z budka i tez do niej nie wchodizł

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:popatrz, nie wiedziałam z tymi budkami.
Specjalnie szukałam takiego, żeby były dwie.
![]()
Femka pisze:Trawko, nie ma co pchać się w te budki. Dzisiaj wybiorę nowy drapaczek. Bez budek, ale za to z wieloma półeczkami.
Femka pisze:gdyby nie Ty i Kalair zupełnie niepotrzebnie wydałabym pieniądze na te budki.
Jak tylko drapaczek do mnie wjedzie, będą fotki
trawa11 pisze:Femka pisze:gdyby nie Ty i Kalair zupełnie niepotrzebnie wydałabym pieniądze na te budki.
ale moze inni są innego zdania
Femka pisze:trawa11 pisze:Femka pisze:gdyby nie Ty i Kalair zupełnie niepotrzebnie wydałabym pieniądze na te budki.
w tej kwestii najbardziej przekonuje mnie zdanie Twoich Trawniczków i Kretek.
trawa11 pisze:Femka pisze:trawa11 pisze:Femka pisze:gdyby nie Ty i Kalair zupełnie niepotrzebnie wydałabym pieniądze na te budki.
w tej kwestii najbardziej przekonuje mnie zdanie Twoich Trawniczków i Kretek.
![]()
![]()
Femka pisze:Trawko, czy Trawniczki korzystają z tuby?
Bo przyznam, że do tego ustrojstwa z kolei ja nie byłam przekonana. No, ale to nie ja będę z drapaczka korzystać
kalair pisze:A to nie o budce mówiłaś Trawko! No z tuby akurat moje czasem korzystają. W czasie zabawy. Nie żeby jakoś namiętnie, ale czasem tak, i wtedy to fajnie wygląda. Zresztą mam przecież jakieś zdjęcia z tubą. Niemniej jednak stawiałabym głównie na półki, i wysokość.
Femka pisze:eee, to z tuby też rezygnujemy.
W końcu to Szczypiorom ten drapak ma dawać radość, a nie mnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 17 gości