I jogurcik ze zbożami. Lubię czasem.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Trawko, ale mam dzisiaj bułeczkęPiękną, świeżutką, skrzypiącą, pachnącą...
kalair pisze:gattara pisze:Bry ranny, pogrzybkowy ptaszku
Sie mam całkiem nieźle! Przynajmniej tak mi sie wydaje!![]()
Witaj Gattarko!
![]()
![]()
I zdjątko dla Ciebie-
trawa11 pisze:kalair pisze:Trawko, ale mam dzisiaj bułeczkęPiękną, świeżutką, skrzypiącą, pachnącą...
i jedno i druge dawaj![]()
no ,prosze mnie poczestować
gattara pisze:kalair pisze:gattara pisze:Bry ranny, pogrzybkowy ptaszku
Sie mam całkiem nieźle! Przynajmniej tak mi sie wydaje!![]()
Witaj Gattarko!
![]()
![]()
I zdjątko dla Ciebie-
Pięknie dziekuję za zdjątko
Mam dzisiaj jeden z wredniejszych dni od ładnych paru miesięcy
kalair pisze:A w jakim sensie? Bo ja mam takie od jakiegoś czasu....Może odpuszczę sobie forum
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Trawko, ale mam dzisiaj bułeczkęPiękną, świeżutką, skrzypiącą, pachnącą...
ZjadłamJogurcik ces?
gattara pisze:kalair pisze:A w jakim sensie? Bo ja mam takie od jakiegoś czasu....Może odpuszczę sobie forum
Nawarstwiło mi się masę problemów przeróżnej natury, dzisiaj nastąpiła kumulacja.... szkoda gadać.
Czemu Ty sobie chcesz odpuszczać forum?Masz najpopularniejszy wątek na Miau, bez Ciebie pustka i marność
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Trawko, ale mam dzisiaj bułeczkęPiękną, świeżutką, skrzypiącą, pachnącą...
ZjadłamJogurcik ces?
bułkę cem![]()
jogurcik na kolację
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Trawko, ale mam dzisiaj bułeczkęPiękną, świeżutką, skrzypiącą, pachnącą...
ZjadłamJogurcik ces?
bułkę cem![]()
jogurcik na kolację
Kiedy już nie mam!Bułeczki..jogurcik jeszcze mam!
Jeszcze nie zjedzony, bo coś znowu mnie migrena dopada...Mam nadzieję, że bułeczka zostanie na swoim miejscu
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Trawko, ale mam dzisiaj bułeczkęPiękną, świeżutką, skrzypiącą, pachnącą...
ZjadłamJogurcik ces?
bułkę cem![]()
jogurcik na kolację
Kiedy już nie mam!Bułeczki..jogurcik jeszcze mam!
Jeszcze nie zjedzony, bo coś znowu mnie migrena dopada...Mam nadzieję, że bułeczka zostanie na swoim miejscu
a ja juz obiadek zjadłam![]()
chcesz![]()
takie kombinacje alpejskie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Lifter, MB&Ofelia, puszatek i 12 gości