kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Trawko, trzeba się zbierać nyny.
skoro musisz
No weź pod uwagę, że i tak mam pół nocy przechlapanej...A Marcelibu tez o nas dzisiaj zapomniała...ehhhh....
biedna Marcelibu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Trawko, trzeba się zbierać nyny.
skoro musisz
No weź pod uwagę, że i tak mam pół nocy przechlapanej...A Marcelibu tez o nas dzisiaj zapomniała...ehhhh....
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Trawko, trzeba się zbierać nyny.
skoro musisz
biedna Marcelibu![]()
![]()
![]()
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Trawko, trzeba się zbierać nyny.
skoro musisz
biedna Marcelibu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ona?!
Dobranoc!!!!!
bubor pisze:Jak tylko uda mi sie dorwać do netu to Wy już albo jeszcze śpicie![]()
W każdym razie melduje sie w kolejnej części tego zacnego wątku
trawa11 pisze:bubor pisze:Jak tylko uda mi sie dorwać do netu to Wy już albo jeszcze śpicie![]()
kalair juz spi![]()
ale ja chętnie cie powitam
bubor pisze:trawa11 pisze:bubor pisze:Jak tylko uda mi sie dorwać do netu to Wy już albo jeszcze śpicie![]()
kalair juz spi![]()
To fajnie Trawko, stęskniłem sie za forumowymi pogawędkami
trawa11 pisze:bubor pisze:trawa11 pisze:bubor pisze:Jak tylko uda mi sie dorwać do netu to Wy już albo jeszcze śpicie![]()
kalair juz spi![]()
kiedy do nas wracasz?
bubor pisze:trawa11 pisze:bubor pisze:trawa11 pisze:bubor pisze:Jak tylko uda mi sie dorwać do netu to Wy już albo jeszcze śpicie![]()
kalair juz spi![]()
kiedy do nas wracasz?
Wybywam w niedzielę ale w Krakowie będe w poniedziałek około 9 rano , na szczęście będe miał jeszcze wolne do końca tygodnia
trawa11 pisze:bubor pisze:trawa11 pisze:bubor pisze:trawa11 pisze:bubor pisze:Jak tylko uda mi sie dorwać do netu to Wy już albo jeszcze śpicie![]()
kalair juz spi![]()
kiedy do nas wracasz?
Wybywam w niedzielę ale w Krakowie będe w poniedziałek około 9 rano , na szczęście będe miał jeszcze wolne do końca tygodnia
oj ,to szybciej wracasz ,niz myslalam![]()
Poznasz swoje panny![]()
a moze one Ciebie nie poznaja
bubor pisze:trawa11 pisze:bubor pisze:trawa11 pisze:bubor pisze:trawa11 pisze:bubor pisze:Jak tylko uda mi sie dorwać do netu to Wy już albo jeszcze śpicie![]()
kalair juz spi![]()
kiedy do nas wracasz?
oj ,to szybciej wracasz ,niz myslalam![]()
Poznasz swoje panny![]()
a moze one Ciebie nie poznaja
Napewno je poznam ale nie wiem czy one mnie tak samo, podobno przez piewsze prawie dwa tygodnie Kropcia czekała pod drzwiami jak ktoś wchodził do domu a puźniej już nie .................
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Trawko, trzeba się zbierać nyny.
skoro musisz
biedna Marcelibu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ona?!
Dobranoc!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
pewnie jej sie za to oberwie![]()
![]()
bubor pisze:Jak tylko uda mi sie dorwać do netu to Wy już albo jeszcze śpicie![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości