ajmk pisze:A próbuję! Bo czarny to mój... pierworodnyW 13. rok życia wszedł mój Maciuś!
No i jakie tło używasz?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ajmk pisze:A próbuję! Bo czarny to mój... pierworodnyW 13. rok życia wszedł mój Maciuś!
ajmk pisze:Zapadła decyzja, ze przy następnej wizycie weta w celach eutanazji nie ominie jej dotyk śmierci...
ajmk pisze:Jesooooooooo Dorota... Co Ty wypisujesz? Aleś wynalazła...
Księżniczna Blanusia ma się doskonale. Żyje w dobrej komitywie z psem. Śpi przy grzejniku. Wybrzydza przy jedzeniu. Generalnie mnie terroryzujeDomaga się towarzystwa. Itd...
Zapraszam z inspekcją.
ajmk pisze:Ja tam zapraszam dziś...
Wczoraj TATUŚ zrobił swojski pasztet. Dziś kiełbasę. A ja chleb swojski piekę... To może jednak? INSPEKCJA?
ajmk pisze:Żyje! Na parapecie okiennym mieszka. Rzadko stamtąd schodzi. To żyje
Blaniaste poczuło wiosnę!! Na dwór się wybiera! Trzeba bardzo pilnować! A dziś biega po całym domu i broi na potęgę!! Jak dotąd przesypiała całe dnie przy grzejniku. A dziś nie! Broi!! Darła już 3 razy dywan zwinięty w rulon... Dwa razy wsadziłam ją dla żartu do pudła kartonowego. Ona wtedy poluje w tym pudle na wyimaginowana mysz. A potem wyskakuje z niego z takim rabanem!! I rozwala wszystko wokół. LEki brata dziś rozpierzchły się na pół pokoju...Dobrze, że brat nie widział
Mru Doroty by z podziwu nie mógł wyjść, gdyby jej szaleniznę zobaczył! Nie wspomnę, że mnie napadła z 20 minut temu... Wlazła na mnie i patrzyła w monitor. Ja nie widziałam nic....
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 27 gości