Bombilla ma DOM!!! :D :D :D gratulujemy dokocenia, mb!!! :))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 23, 2008 12:31

mb pisze:Dziękuję za "życzliwe" przemyślenia i rady :lol: :lol: :lol:
A spać to bym musiała na podłodze, bo już teraz zaczyna brakować dla mnie miejsca na kanapie i do tego jestem spychana z poduszki oraz ściąga się ze mnie kołdrę, bo przecież żaden kot nie bedzie leżał na "gołej" kanapie :ryk:
A tak w ogóle - to nadal panuje błogi spokój :D

Nie ma za co, rad udzielamy z dobrego i życzliwego serca :D
Może czas pomyśleć o jakimś materacyku (wersja luksusowa) lub karimacie (wersja mniej luksusowa) i śpiworku, a kanapę wraz z pościelą oddać kotkom - tak zrobiłby kochający opiekun koteczków :wink:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Sob lut 23, 2008 12:41

anna09 pisze:Może czas pomyśleć o jakimś materacyku (wersja luksusowa) lub karimacie (wersja mniej luksusowa) i śpiworku, a kanapę wraz z pościelą oddać kotkom - tak zrobiłby kochający opiekun koteczków :wink:

Istnieje jeszcze wersja "oszczędnościowa" - mam gruby dywan :lol:
I przyznaję, zdarzało mi się już myśleć o nim, gdy kolejny raz podczas jednej nocy, na mojej głowie mościło się (z ugniataniem :wink: ) jakieś ciężkie kocisko :ryk:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Sob lut 23, 2008 14:58

Ja też tak miałam, ale teraz mam luzy na łóżku, bo na gwiazdę dostały największy drapak jaki był w internecie do kupienia 2,30m na 2,60m :D
Dobrze że była promocja, ale i tak kilkaset złotych poszło na wygodę moich milusińskich :D kurde, cała moja wypłata 8O
A zmierzam do tego, że teraz lubią spać na hamakach, i tylko jeden ewentualnie dwa lub trzy śpią ze mną, zależy od nocy, i o której idę spać.
I teraz mam baaaardzo duuuużo miejsca na moim posłaniu :smiech3:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob lut 23, 2008 16:03

kasia86 pisze:A zmierzam do tego, że teraz lubią spać na hamakach, i tylko jeden ewentualnie dwa lub trzy śpią ze mną, zależy od nocy, i o której idę spać.

Hamaki! No, no... :lol:
Mnie 3 sztuki kotów wystarczą, żebym miała dość: Kropcia blokuje mi nogi na wysokości stawów kolanowych, Kaśka wbija się w przeponę i dusi mnie, a specjalnością Mruśki stało się leżenie na mojej głowie :lol:
Ze zgrozą myślę o chwili, gdy Bisia dojdzie do wniosku, że ona też ma prawo spędzać noc na kanapie z Pańcią. A pewne próby już podejmowała :lol:

mb

Post » Sob lut 23, 2008 17:15

O, bardzo przepraszam,a co?
Bisia to gorsza?
Ona też jest już pełnoprawnym członkiem rodziny, i też by chciała spać z Pańcią :ryk:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Sob lut 23, 2008 19:57

mb pisze:
kasia86 pisze:A zmierzam do tego, że teraz lubią spać na hamakach, i tylko jeden ewentualnie dwa lub trzy śpią ze mną, zależy od nocy, i o której idę spać.

Hamaki! No, no... :lol:
Mnie 3 sztuki kotów wystarczą, żebym miała dość: Kropcia blokuje mi nogi na wysokości stawów kolanowych, Kaśka wbija się w przeponę i dusi mnie, a specjalnością Mruśki stało się leżenie na mojej głowie :lol:
Ze zgrozą myślę o chwili, gdy Bisia dojdzie do wniosku, że ona też ma prawo spędzać noc na kanapie z Pańcią. A pewne próby już podejmowała :lol:

Hmmm... Z tego opisu widzę, że wolne są okolice klatki piersiowej i szyi. Hmmm... Jak tam u Ciebie z oddychaniem, mb? :lol: :lol:
Mój Pazurek już prówał mi klatę udeptywać. Brrr!

weatherwax

Od: Pon lip 12, 2004 8:29

Post » Sob lut 23, 2008 20:04

kasia86 pisze:O, bardzo przepraszam,a co?
Bisia to gorsza?
Ona też jest już pełnoprawnym członkiem rodziny, i też by chciała spać z Pańcią :ryk:

Otóż to - i gdy do tego wreszcie dojdzie (a mam jeszcze wolne miejsce na plecach :lol: ), to nawet nie bedę miała prawa użalić się nad sobą choćby jednym słowem :ryk:
Tylko proszę mi nie mówić, że na plecach zmieszczą mi się jeszcze ze dwa koty :evil:

mb

Post » Sob lut 23, 2008 20:09

weatherwax pisze: Hmmm... Z tego opisu widzę, że wolne są okolice klatki piersiowej i szyi. Hmmm... Jak tam u Ciebie z oddychaniem, mb? :lol: :lol:
Mój Pazurek już prówał mi klatę udeptywać. Brrr!

Klatka piersiowa i szyja na szczęście nie wchodzą w grę, bo Kaśka, gniotąc mi żołądek i przeponę, nie wpuszcza nikogo w te rejony :lol:
Właściwie to nawet nie musi nic robić - od czasu, gdy o ten przywilej spania pobiły mi się na twarzy :ryk:

mb

Post » Sob lut 23, 2008 20:15

Od przybytku głowa nie boli :smiech3:
Najwyżej plecy :ryk:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Sob lut 23, 2008 20:20

kasia86 pisze:Od przybytku głowa nie boli :smiech3:
Najwyżej plecy :ryk:

Bardzo śmieszne doprawdy :evil: :ryk:

mb

Post » Nie lut 24, 2008 21:17

Tak nie może być. Bisia na PIĄTEJ stronie 8O Niedziela sie kończy, a tu żadnych wieści :( Czyzby Mb ZNOWU zrobiła sobie wychodne i zostawiłe dziewczynki samotne??? :wink: Bardzo proszę nadrobic zaległości w pisaniu i jako karę za zaniedbanie wygłaskać każdą z dziewczynek przez minimum pół godziny (będziesz miała zajęcie do czasu udania się na nocny spoczynek :wink: :D )
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Nie lut 24, 2008 21:50

Tak jest :!: Kara musi być :smiech3: :kitty: :catmilk: :cat3:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie lut 24, 2008 22:12

anna09 pisze: Bardzo proszę nadrobic zaległości w pisaniu i jako karę za zaniedbanie wygłaskać każdą z dziewczynek przez minimum pół godziny (będziesz miała zajęcie do czasu udania się na nocny spoczynek :wink: :D )

Ja właśnie nie mam już czasu ani sił nawet na pisanie, bo ręce mi mdleją od ciągłego głaskania :lol: Choćbym chciała nie głaskać, to nie mogę, bo bezustannie jestem molestowana przez mniejsze lub wieksze grupy kotów, które podążają za mną krok w krok, przez cały dzień :ryk: Nawet sypiają ostatnio wybiórczo, a nie wszystkie na raz i nie mam chwili wytchnienia :lol:
A pozostałe sprawy kocie przedstawiają się bardzo optymistycznie. Można wręcz powiedzieć, że zapanowała idylliczna atmosfera. Bisia prowadzi regularny tryb życia: dużo spania, dużo jedzenia i trochę zabawy w przerwach między jednym i drugim. I nawet Kaśka syczy już tylko niekiedy, a nie przy każdej okazji :D

mb

Post » Nie lut 24, 2008 22:32

no prosze :mrgreen:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Nie lut 24, 2008 23:03

Myszka.xww pisze:no prosze :mrgreen:

Chyba już zapomniała, jak jej Bisia siedziała okrakiem na plecach i okładała łapkami :lol:

mb

[poprzednia][następna]