Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoToMa pisze:kalair pisze:Coś Ty! Przecież ja bardzo niewysoka jestem...165 byłoby ideałem..Niestety, doszło do 150!!!Femka pisze:kalair pisze:Femka pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Co Wy możecie wiedzieć o tłuszczyku..Chudziny...![]()
łomatkote 40 kilo zywej wagi sie odezwalo
![]()
![]()
że w ogóle miało siłę się odezwać![]()
![]()
Qrczę, no miało, no!![]()
![]()
I nie 40 tylko 48! A wiecie co to jest w stosunku do ....takiego sobie wzrostu!!??![]()
pewnie 165 cm![]()
o, jestem wyższa aż o 5 cm
MaryLux pisze:Gdzie Wy widzicie grubasy? Jakieś dziwne lustra macie albo pewnikiem kĄpleksyJa jestem grubsza od kalair o całe 7 kg (przy tym samym wzroście) i uważam, że to waga jest w sam raz
Femka pisze:ja mam 165 i na wszelki wypadek, żeby się nie wkurzać, nigdy nie wchodzę na wagę
kalair pisze:Femka pisze:ja mam 165 i na wszelki wypadek, żeby się nie wkurzać, nigdy nie wchodzę na wagę
Toż przecież prawie wysoka jesteś! Możesz se ważyć ile chcesz...
Femka pisze:ja mam 165 i na wszelki wypadek, żeby się nie wkurzać, nigdy nie wchodzę na wagę
CoToMa pisze:kalair pisze:Coś Ty! Przecież ja bardzo niewysoka jestem...165 byłoby ideałem..Niestety, doszło do 150!!!Femka pisze:kalair pisze:Femka pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Co Wy możecie wiedzieć o tłuszczyku..Chudziny...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I nie 40 tylko 48! A wiecie co to jest w stosunku do ....takiego sobie wzrostu!!??![]()
pewnie 165 cm![]()
o, jestem wyższa aż o 5 cm
Femka pisze:kalair pisze:Coś Ty! Przecież ja bardzo niewysoka jestem...165 byłoby ideałem..Niestety, doszło do 150!!!Femka pisze:kalair pisze:Femka pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Co Wy możecie wiedzieć o tłuszczyku..Chudziny...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pewnie 165 cm![]()
chudzinko, nie wtrącaj się, jak grubasy rozmawiają![]()
![]()
MaryLux pisze:Gdzie Wy widzicie grubasy? Jakieś dziwne lustra macie albo pewnikiem kĄpleksyJa jestem grubsza od kalair o całe 7 kg (przy tym samym wzroście) i uważam, że to waga jest w sam raz
CoToMa pisze:kalair pisze:Femka pisze:ja mam 165 i na wszelki wypadek, żeby się nie wkurzać, nigdy nie wchodzę na wagę
A u mnie moje zapobiegliwe koteczki obsikały wagę doszczętnie, żebym nie pałała chęcią ważenia się.
TŻ psioczył okropnie, bo droga była, z jakimiś dziwnymi funkcjami, z których i tak nigdy nie korzystałam
kothka pisze:Femka pisze:ja mam 165 i na wszelki wypadek, żeby się nie wkurzać, nigdy nie wchodzę na wagę
Ja mam 168, ale z wagą dokładnie to samo
trawa11 pisze:Femka pisze:kalair pisze:Coś Ty! Przecież ja bardzo niewysoka jestem...165 byłoby ideałem..Niestety, doszło do 150!!!Femka pisze:kalair pisze:Femka pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Co Wy możecie wiedzieć o tłuszczyku..Chudziny...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pewnie 165 cm![]()
chudzinko, nie wtrącaj się, jak grubasy rozmawiają![]()
![]()
Chyba nie mówisz Femciu o sobie![]()
![]()
trawa11 pisze:CoToMa pisze:kalair pisze:Femka pisze:ja mam 165 i na wszelki wypadek, żeby się nie wkurzać, nigdy nie wchodzę na wagę
A u mnie moje zapobiegliwe koteczki obsikały wagę doszczętnie, żebym nie pałała chęcią ważenia się.
TŻ psioczył okropnie, bo droga była, z jakimiś dziwnymi funkcjami, z których i tak nigdy nie korzystałam
no i dobrze![]()
Na wagę potrzebne jest jakies chociaz minimalne obciązenie![]()
a Ty z czym![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter i 19 gości