w tłoku chyba bym zwariowała
dzisiaj jechałam nie-niskopodłogowym i hałasował strasznie. ale za to spacerek do przystanku - sama przyjemność.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Pipsi pisze:Ojej, czuję się coraz bardziej zadziwiona tym wątkiem, to w Łodzi nawet autobusy są.![]()
![]()
![]()
![]()
tosiula pisze:część wszystkim,trochę zmienię temat ale musze się jeszcze wam pochwalić bo mnie zrozumiecie.od półtora miesiąca mieszka ze mną Toril ,dorosły kocurek po przejściach. I wczoraj pierwszy raz mi zamruczałpozwolił się porządnie wygłaskać,pomruczał i do pełni szczęścia rano przyszedł na dalsze mizianki.Dziewczyny jestam zachwycona.Doczekałam się wreszcie.latam od rana się wszędzie chwalę.Życzę wam wszystkim równie miłego dnia.
tosiula pisze:przyznam się że dwa razu ryczałam przez Torila.raz jak po przyjeżdzie napił się,najadł i poszedł do kuwety,a nawet zakopał po sobie-to z ulgi. a wczoraj drugi raz z radości,jak mi zamruczał tak całym brzuszkiem - najwspanialsza melodia.Siedzę w pracy i ciągle się cieszę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], nfd i 32 gości