Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tosiula pisze:Femka,ja cię świetnie rozumiem.Robię sobie pyszną chińszczyznę zbierając do zamrażarki resztki filetów z kurczaka i polędwiczek.Pychotka wychodzi
Femka pisze:CoToMa, co się stało z twoim podpisem? DT już niepotrzebny?
Femka pisze:tosiula pisze:Femka,ja cię świetnie rozumiem.Robię sobie pyszną chińszczyznę zbierając do zamrażarki resztki filetów z kurczaka i polędwiczek.Pychotka wychodzi
dzięki. Tosiula
wreszcie jakiś normalny ludź
Marcelibu pisze:Moja matka jest fanką wody mineralnej niegazowanej. Nie pozwala np. chodzic Hugoliuszowi po stole w kuchni, bo higiena. A nie wie, że piją z kotem z jednej szklanki tę wodę mineralną... Mało razy widziałam,jak Hugo jej dziób wkładał i wypijał....
Marcelibu pisze:Moja matka jest fanką wody mineralnej niegazowanej. Nie pozwala np. chodzic Hugoliuszowi po stole w kuchni, bo higiena. A nie wie, że piją z kotem z jednej szklanki tę wodę mineralną... Mało razy widziałam,jak Hugo jej dziób wkładał i wypijał....
CoToMa pisze:Marcelibu pisze:Moja matka jest fanką wody mineralnej niegazowanej. Nie pozwala np. chodzic Hugoliuszowi po stole w kuchni, bo higiena. A nie wie, że piją z kotem z jednej szklanki tę wodę mineralną... Mało razy widziałam,jak Hugo jej dziób wkładał i wypijał....
![]()
![]()
moś pisze:Marcelibu pisze:Moja matka jest fanką wody mineralnej niegazowanej. Nie pozwala np. chodzic Hugoliuszowi po stole w kuchni, bo higiena. A nie wie, że piją z kotem z jednej szklanki tę wodę mineralną... Mało razy widziałam,jak Hugo jej dziób wkładał i wypijał....
Nie moge, znowu sie poturlam
Marcelibu pisze:moś pisze:Marcelibu pisze:Moja matka jest fanką wody mineralnej niegazowanej. Nie pozwala np. chodzic Hugoliuszowi po stole w kuchni, bo higiena. A nie wie, że piją z kotem z jednej szklanki tę wodę mineralną... Mało razy widziałam,jak Hugo jej dziób wkładał i wypijał....
Nio. Widziałam u Szylkretek! Fajnie się turlasz!![]()
Marcelibu pisze:CoToMa pisze:Marcelibu pisze:Moja matka jest fanką wody mineralnej niegazowanej. Nie pozwala np. chodzic Hugoliuszowi po stole w kuchni, bo higiena. A nie wie, że piją z kotem z jednej szklanki tę wodę mineralną... Mało razy widziałam,jak Hugo jej dziób wkładał i wypijał....
![]()
![]()
Ale masz fajoskiego kotka w podpisie!!!!!!!!
moś pisze:Marcelibu pisze:moś pisze:Marcelibu pisze:Moja matka jest fanką wody mineralnej niegazowanej. Nie pozwala np. chodzic Hugoliuszowi po stole w kuchni, bo higiena. A nie wie, że piją z kotem z jednej szklanki tę wodę mineralną... Mało razy widziałam,jak Hugo jej dziób wkładał i wypijał....
Nio. Widziałam u Szylkretek! Fajnie się turlasz!![]()
Dziekuje, ma w tym zakresie specjalizacje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości