OGOLNOPOLSKI DZIEN STERYLIZACJI--AKCJA NADAL TRWA!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 01, 2008 15:30 OGOLNOPOLSKI DZIEN STERYLIZACJI--8 MARCA 2008 ZGLOSZENIA

ja bym sie zapytać chciała czy coś w okolicy konina i taniej by było bo nie moge przekonać rodziców a jak by taniej było to by sie może dali namówić

isabelka.iza

Od: Śro gru 26, 2007 16:19

Post » Sob lut 02, 2008 13:43 kot

najlepiej samemu zapytac weterynarza ktorego sie ma najblizej czy chciałby sie przyłaczyc do akcji :)

pini1

Od: Nie cze 30, 2002 19:56

Post » Nie lut 03, 2008 20:48

pamiętajcie - kot po zabiegu szybko wraca do siebie, kot który przeżył coś takiego nigdy juz sobą nie będzie :(

http://pl.youtube.com/watch?v=j_ANJZICV ... re=related

dedi

Od: Pt maja 26, 2006 10:39

Post » Czw lut 07, 2008 9:21

Ja wczoraj kastrowałam mojego kocurka i zapłaciłam 60 zł.weterynarz przy okazji sprawdził pod mikroskopem wydzielinę z jego uszu,zobaczył pozostałości po oczku,które moje maleństwo straciło w wyniku KK i odpowiedział na każde moje pytanie :) Jestem bardzo zadowolona :) Teraz czas na moją kotkę,chyba też zaczekam aż będzie ta akcja,u nas z tego co wiem ze 120 na 90 spada cena ale powiedział,że to co roku może być inaczej.Miałam tyle obaw przed tą kastracją,ale niepotrzebnie,Koksik czuje się świetnie!
Rozpaczliwie szukam jednookiego,pręguska-Koksika...

Shishka

Od: Nie sty 27, 2008 14:22

Post » Czw lut 07, 2008 21:17 Re: OGOLNOPOLSKI DZIEN STERYLIZACJI--8 MARCA 2008 ZGLOSZENIA

pini1 pisze:T
ja osobiscie obdzowniłam juz lecznice katowickie i wszytskie co w zesżłym roku zgłosiły akces.

Niektore lecznice postanowily prowadzic akcje juz od 1 marca przez miesiac, dlatego tez juz informujemy o akcji.

Ja dzisiaj siadlam na kilka bitych godzin i napisalam maile do wszystkich lecznic w woj. dolnoslaskim jakie tylko w necie znalazlam. Mam nadzieje ze to cos da, bo na telefony mnie z prywatnego telefonu nie stac :( a poki co wojewodztwo dolnoslaskie wyglada doprawdy zalosnie jesli chodzi o liczbe lecznic :(

Napisalam tez o akcji u nas na stronie www.koty.wroclaw.pl i wrzucilam tam plakaty i ulotki do sciagniecia.

Lena

Od: Śro wrz 29, 2004 13:00

Post » Nie lut 10, 2008 0:13

A ja mam takie pytanie: nasze kotusie są w nie do końca określonym wieku. W marcu będą miały między 5 a 6 miesięcy. To chyba trochę za wcześnie na sterylkę? A może nie? Mój wet mówi, żeby poczekać i że kotka powinna przejść 2-3 rujki, zanim się ją potnie. Poradźcie proszę.

Patsy

Od: Wto sty 15, 2008 22:12

Post » Nie lut 10, 2008 11:06 kot

nie jestem weterynarzem ale zapoznaj sie ze strona Fakty i mity sterylziacji na podlinkownaych stronach

pini1

Od: Nie cze 30, 2002 19:56

Post » Pon lut 11, 2008 0:07

Patsy pisze:A ja mam takie pytanie: nasze kotusie są w nie do końca określonym wieku. W marcu będą miały między 5 a 6 miesięcy. To chyba trochę za wcześnie na sterylkę? A może nie? Mój wet mówi, żeby poczekać i że kotka powinna przejść 2-3 rujki, zanim się ją potnie. Poradźcie proszę.

Wysterylizowałam moją kotkę jak miała ok.8 miesięcy,przed pierwszą rujką.Zniosła zabieg świetnie,mam wrażenie,że go ledwie zauważyła.Jest radosna i zdrowa.

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Pon lut 11, 2008 0:49

Patsy pisze:A ja mam takie pytanie: nasze kotusie są w nie do końca określonym wieku. W marcu będą miały między 5 a 6 miesięcy. To chyba trochę za wcześnie na sterylkę? A może nie? Mój wet mówi, żeby poczekać i że kotka powinna przejść 2-3 rujki, zanim się ją potnie. Poradźcie proszę.

Ja mialam zamiar wykastrowac kotke przed pierwszą rujką i miala zabieg w wieku ok. 6 m-c i po zabiegu wet mi powiedzial, ze ona juz byla po pierwszej rujce. 8O Kotki mają czesto pierwsze ruje bez obiawowe.
A zabieg zniosla swietnie jakby wogle go nie miala :wink:

czekanie na pare rujek moze skonczyc sie tzw. ciagłą rujką :( i zwiazane z tym pozniej inne skutki uboczne :?
Marzec; Ogólnopolski Miesiąc Sterylizacji Zwierząt,niższe ceny zabiegów

ARKA

Od: Sob lut 16, 2002 21:27

Post » Pon lut 11, 2008 0:52 Re: OGOLNOPOLSKI DZIEN STERYLIZACJI--8 MARCA 2008 ZGLOSZENIA

Lena pisze:
pini1 pisze:T
ja osobiscie obdzowniłam juz lecznice katowickie i wszytskie co w zesżłym roku zgłosiły akces.

Niektore lecznice postanowily prowadzic akcje juz od 1 marca przez miesiac, dlatego tez juz informujemy o akcji.

Ja dzisiaj siadlam na kilka bitych godzin i napisalam maile do wszystkich lecznic w woj. dolnoslaskim jakie tylko w necie znalazlam. Mam nadzieje ze to cos da, bo na telefony mnie z prywatnego telefonu nie stac :( a poki co wojewodztwo dolnoslaskie wyglada doprawdy zalosnie jesli chodzi o liczbe lecznic :(

Napisalam tez o akcji u nas na stronie www.koty.wroclaw.pl i wrzucilam tam plakaty i ulotki do sciagniecia.

:D Lena dzieki-dziewczeta dzialaja i jeszcze pare dni czasu zostalo na zglaszanie sie lek wet :)

ARKA

Post » Pon lut 11, 2008 10:21

Jeśli przy klinice na forum ARKA nie pisze jakie są ceny to znaczy że są takie jak proponowane tj. suka 200 zł, kotka 100 zł, pies 120 zł, kocur 60 zł ? Czy też może są niższe ale nie zostało to napisane?

Wera-Baffi

Od: Pon paź 22, 2007 15:21

Post » Pon lut 11, 2008 11:29

Wera-Baffi pisze:Jeśli przy klinice na forum ARKA nie pisze jakie są ceny to znaczy że są takie jak proponowane tj. suka 200 zł, kotka 100 zł, pies 120 zł, kocur 60 zł ? Czy też może są niższe ale nie zostało to napisane?

Tam gdzie są nizsze ceny, niz proponowane, jest napisane przy klinice.

Czyli jesli nie ma UWAGI przy klinice to obowiazują ceny proponowane przez ARKA 8)

ARKA

Post » Pon lut 11, 2008 16:41 Re: OGOLNOPOLSKI DZIEN STERYLIZACJI--8 MARCA 2008 ZGLOSZENIA

ARKA pisze:
Lena pisze:
pini1 pisze:ja osobiscie obdzowniłam juz lecznice katowickie i wszytskie co w zesżłym roku zgłosiły akces.

:D Lena dzieki-dziewczeta dzialaja i jeszcze pare dni czasu zostalo na zglaszanie sie lek wet :)

A dzisiaj siedze i DZWONIE. Telefon przykleil mi sie juz do ucha a w gardle zaschlo ale jako taki efekt jest! Widac jak nie zaprosisz osobiscie to nic sie nie ruszy! No dobra, jeden lekarz sam do mnie zadzwonil po mailu.

Wieczorem wysle aktualna wroclawska liste lecznic.

Lena

Od: Śro wrz 29, 2004 13:00

Post » Śro lut 13, 2008 19:14

Ta akcja to wspaniała sprawa :D
Mnie udało sie przekonac weta do którego chodzę żeby wzioł w niej udział i prosze jest :D
Sama mam zamiar skorzystac z akcji i ciapnąć moje dwie kocice
6 msc i 3 lata
namawiam równiez do akcji moje koleżanki głównie psiary które są bardzo zaskoczone że taka akcji ma miejsce
Może dobrze by było jeszcze bardziej nagłośnic tę akcje bo z moich obserwacji wynika że wiedza o niej tylko ci którzy sa zrzeszeni na forach poświęconych zwierzętą bądź ci co juz z niej korzystali

Dolores

Od: Nie gru 02, 2007 19:46

Post » Pt lut 15, 2008 21:25

Ja też dzięki tej Waszej informacji skorzystam ze sterylki razy 2. :lol:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

[poprzednia][następna]