Bungo pisze:Już się robi![]()
dobra

tylko nie zapomnij ich nakarmic

zapamietasz

acha spac chodza ok 3.30,nie radzę wcześniej ich kłaść

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bungo pisze:Już się robi![]()
kalair pisze:Rozdajecie znów koty? Trzeci raz dzień dobry nie powiem! Buntuję się!
kalair pisze:Rozdajecie znów koty? Trzeci raz dzień dobry nie powiem! Buntuję się!
trawa11 pisze:
dobra![]()
tylko nie zapomnij ich nakarmicOne jedza co chwilę ,i kazdy co innego
![]()
zapamietasz![]()
Bungo pisze:trawa11 pisze:
dobra![]()
tylko nie zapomnij ich nakarmicOne jedza co chwilę ,i kazdy co innego
![]()
zapamietasz![]()
Nic z tego - potraktuję je jak własne. Won na niezabezpieczony balkon - a z balkonu, gdzie chcecie![]()
I żarcie sobie własnołapnie zorganizować- mało to myszy i srok w okolicy![]()
Marcelibu pisze:kalair pisze:Rozdajecie znów koty? Trzeci raz dzień dobry nie powiem! Buntuję się!
Mnie nawet nosem nie kiwnęła: ani na "dzień dobry", ani na "dobry wieczór", tylko pretensje miała, że wszyscy sobie poszli, jak sama tu przyszła.
Femka pisze:kalair pisze:Rozdajecie znów koty? Trzeci raz dzień dobry nie powiem! Buntuję się!
dzień dobry, Słoneczko kochane
Femka pisze:Marcelibu pisze:kalair pisze:Rozdajecie znów koty? Trzeci raz dzień dobry nie powiem! Buntuję się!
Mnie nawet nosem nie kiwnęła: ani na "dzień dobry", ani na "dobry wieczór", tylko pretensje miała, że wszyscy sobie poszli, jak sama tu przyszła.
nosem kiwnęłam
kalair pisze:Femka pisze:Marcelibu pisze:kalair pisze:Rozdajecie znów koty? Trzeci raz dzień dobry nie powiem! Buntuję się!
nosem kiwnęłam
No! Kiwnęła!
Femka pisze:Marcelibu pisze:kalair pisze:Rozdajecie znów koty? Trzeci raz dzień dobry nie powiem! Buntuję się!
nosem kiwnęłam
Marcelibu pisze:Femka pisze:Marcelibu pisze:kalair pisze:Rozdajecie znów koty? Trzeci raz dzień dobry nie powiem! Buntuję się!
nosem kiwnęłam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości