Karmienie młodej koty

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 22, 2003 14:53

msc moje "cudeńko" ;) właśnie wzorowo jadło RC Babycat potem Kittena, a teraz się zbuntowało. W rezerwie miałam IAMSa, ale chciałam mieć dwie bazowe dobre karmy. W wątku jest napisane o kolorowych i brązowych rodzajach Puriny ta moja jest brązowa, ale nie wiem czy to ma jakieś znaczenie. I jeszcze jedno pytanie czy ktoś zna jakiś link gdzie można poczytać o rodzajach karm Animody?
ObrazekObrazekObrazek

Agness

Od: Czw lip 17, 2003 13:55

Post » Pt sie 22, 2003 15:29

Zgłoś się do Kasi D. ona jest forumowym dealerem :wink: i na pewno udzieli rzetelnych i wyczerpujących informacji. Animoda cieszy się duuuuuużym powodzeniem na forum :D

msc

Od: Nie mar 09, 2003 12:46

Post » Nie sie 24, 2003 18:46

Dzięki msc :D
ObrazekObrazekObrazek

Agness

Post » Pon sie 25, 2003 9:16

Hej
witajcie
Lady dostała ostatnio w piątek po raz pierwszy wątróbkę, mały kawałeczek- i sparzyłam jej ją- uszy jej się trzęsły az przy jedzeniu.
Ale i tak jest caly czas na suchej karmie. I na razie je tylko RC dla małych kotków.Muszę jej dodać jakiejś innej (tak w razie czego)
A w ogóle to jest takie ciekawskie stworzenie ,że cchaiłąby wszystko spróbować.Spadł mi malutki kawałeczek sera żółtego , tez zjadła(nie zdążyłam jej nawet odebrać).Najchętniej spróbowałaby wszystiego co się da.
mam tylko problem z piciem.
Wody nie chce, mleka jej rozcieńczam ale pije go bardzo niewiele ostatnio.
Aż się boję o nią.
Ile razy w ciągu dnia koty siooosiają?Czy to jest zróżnicowane ?
Głupie pytanie ale martwię się
pozdrawiam
Dexxa

DEXXA

Od: Śro sie 20, 2003 11:55

Post » Pon sie 25, 2003 12:55

DEXXA jest wątek z tym ile razy koty sikają w ciągu dnia. Mój np jest młodym kotem i sika raczej regularnie 4 razy dziennie. Jest jednak wyłącznie na suchym i pewnie z tego powodu dosyć dużo pije wody.
ObrazekObrazekObrazek

Agness

Post » Pon sie 25, 2003 14:24

Dotarłam do tego postu i czytałam go
dzięki
Dexxa

DEXXA

Od: Śro sie 20, 2003 11:55

[poprzednia]