alahari pisze:Kasiu, kiedy będziesz ponownie w Wawie? Musze sobie rozłożyć zamówienie...![]()
U mnie bedzie tradycynie: AnimondaMoge jutro zamowić?
Niech będzie jutro, ale rano...
A nastepnym razem planuje 13-go wrzesnia...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alahari pisze:Kasiu, kiedy będziesz ponownie w Wawie? Musze sobie rozłożyć zamówienie...![]()
U mnie bedzie tradycynie: AnimondaMoge jutro zamowić?
alahari pisze:Pewnie zamówie palete puszek Fleisch menue plus KATZENKINDER (wol+drób) oraz integra kitten w małych opakowaniach (x2). Mam na wymiane 11 (już nie 12) puszek 200 g Fleisch menue dla dorosłych (pamiętasz?).
Kasia D. pisze:A nastepnym razem planuje 13-go wrzesnia...
Atka pisze:Kasia D. pisze:A nastepnym razem planuje 13-go wrzesnia...
A jeszcze następnym?
Kasia D. pisze:Atka pisze:Kasia D. pisze:A nastepnym razem planuje 13-go wrzesnia...
A jeszcze następnym?
Nie wiem. Myslę, ze 4 lub 11 październik.
Kasia D. pisze:Nie wiem. Myslę, ze 4 lub 11 październik.
Kasia D. pisze:alahari pisze:Pewnie zamówie palete puszek Fleisch menue plus KATZENKINDER (wol+drób) oraz integra kitten w małych opakowaniach (x2). Mam na wymiane 11 (już nie 12) puszek 200 g Fleisch menue dla dorosłych (pamiętasz?).
OK, przyjete! A o puszkach pamietam!Gdzie bedziesz odbierac?
na spotkaniu?
alahari pisze:Kasiu, a o której Ty planujesz byc na spotkaniu? Albo raczej: w jakim przedziale czasowym?
LimLim pisze:Dla moich chłopaków:
Hills Oral Care - 2kg
Kasia D. pisze:LimLim pisze:Dla moich chłopaków:
Hills Oral Care - 2kg
Mam w promocyjnych opakowaniach po 600g. Za 4 takie torby ( czyli 2,4kg) policze tylko 3zł więcej, ok?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, Majestic-12 [Bot], muza_51 i 42 gości