Jak posuwają się prace?
Co jest jeszcze potrzebne?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
fuerstathos pisze:Jak posuwają się prace?
Co jest jeszcze potrzebne?
Alama pisze:Mysiu czy można już zwozić zadeklarowane rzeczy? Jeśli tak to gdzie i kiedy?
MarciaMuuu pisze:W tej chwili mam do wydania na kociarnię trzy zużyte fotele. Jeżeli sie nadadzą to moge zorganizowac transport.
Za około miesięc bedą do wydania materace łózkowe, o których już pisałam (2x 90x200) i stare kołdry.
Cały czas zbieram też stare materiały typu pościel, przescieradła, obrusy, co by sie mogło nadać na legowiska.
W tej chwili przydałaby mi sie odp. co do foteli.
Mysia pisze:MarciaMuuu pisze:W tej chwili mam do wydania na kociarnię trzy zużyte fotele. Jeżeli sie nadadzą to moge zorganizowac transport.
Za około miesięc bedą do wydania materace łózkowe, o których już pisałam (2x 90x200) i stare kołdry.
Cały czas zbieram też stare materiały typu pościel, przescieradła, obrusy, co by sie mogło nadać na legowiska.
W tej chwili przydałaby mi sie odp. co do foteli.
Marcia, jutro zapytam o fotele, chociaż podejrzewam,że w kociarni się raczej nie zmieszczą, ale może gdzieś indziej by się przydały, bo będziemy robić też kąt dla wolontariuszy. Czy one są w takim stanie,że mogą z nich korzystać ludzie?
fuerstathos pisze:co słychać w szpitaliku?
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot] i 65 gości