masz ten ser

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Ja dzis, piwkoWitam szylkrecie, czekam na Jj i pedze na wystawe
Już pobiegłaś?Rozmijamy się..To najwyżej, jak wrócisz, to zerkniesz na dedykację!
Witaj Mosiuniu oficjalnie! Proszę!-
dziekuje bardzo, odebralam![]()
niezła.. szafa
Mosiu, cieszę się, że doszłaś tu..zmęczona? Będziesz trochę na forum, czy idziesz nyny?
troche posiedze, najwyzej padne nosem w klawiature
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:Dziewczyny,
dostalyscie angielskie jedzenie?![]()
Mru zainteresowany
E tam ..Nie dostałyśmy nic...Duzi dostali dużo różnego ciasta, a o nas nie pomyśleli..My nie lubimy takich gości!
![]()
Iris i Lafi
A chociaz pozachwycali sie Wami?
Mna zachwycila sie kolezanka Duzej.![]()
Psiara. Ale powiedziala, ze takiego kota
jak ja to moglaby miec.
A ja nie che - poki co - zmieniac Duzej.
Wasz Mrukret
kalair pisze:Nie padaj! Możesz dla rozrywki bananka mi poszukać! Smutno dziś na forum..
trawa11 pisze:co tam jeszcze chcesz na ruszta wrzucic![]()
![]()
moś pisze:kalair pisze:Nie padaj! Możesz dla rozrywki bananka mi poszukać! Smutno dziś na forum..
w szukaniu banankow jestem niegramotna ale trawka ci podrzuca juz ser, duuzo seraaa!
kalair pisze:trawa11 pisze:co tam jeszcze chcesz na ruszta wrzucic![]()
![]()
To co najważniejsze, mam..Ale jeszcze kocham chałwę, Ale żyć mogę..Bez sera i bananów-nie!
W każdym razie chałwę lubię, mniam..
kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:Nie padaj! Możesz dla rozrywki bananka mi poszukać! Smutno dziś na forum..
w szukaniu banankow jestem niegramotna ale trawka ci podrzuca juz ser, duuzo seraaa!
A Ty jesteś Trawka?
kalair pisze:trawa11 pisze:co tam jeszcze chcesz na ruszta wrzucic![]()
![]()
To co najważniejsze, mam..Ale jeszcze kocham chałwę, Ale żyć mogę..Bez sera i bananów-nie!
moś pisze: elastyczna jestem
varia pisze:moś pisze: elastyczna jestem
Ciekawe czy JJ by to potwierdził.
moś pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:co tam jeszcze chcesz na ruszta wrzucic![]()
![]()
Jessu, kalair, ta chałwa?......czy my nie mamy czasami za duzo wspolnego ze soba?
varia pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:co tam jeszcze chcesz na ruszta wrzucic![]()
![]()
http://www.israelity.com/wp-content/upl ... CF0295.JPG
(link, bo zdjęcie ogromne, żebyś sobie dobrze oglądnęła)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości